top-5-jednoduchych-her-pro-vice-hracu
Gaming Článek [TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

[TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

20. 2. 2016 12:09

Nechte se inspirovat, jaké MP hry si se svými přáteli zahrát.

Reklama

Rocket League

Ani sami vývojáři před vydáním této pro někoho pomatené hry nečekali, že by fotbálek s auty mohl mít takový úspěch. Pokud si chcete zahrát jednoduchý a primitivní fotbálek bez nějakých složitějších pravidel s jedním nebo klidně více přáteli, není lepší možnost než tahle novinka. Princip hry a ovládání jako takový je velmi jednoduchý, takže do hry se dostanete opravdu rychle, ovšem opravdové soutěže které z této hry v online světě probíhají jsou už mnohem náročnější a vyžadují náročný trénink.

[TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

 

Worms

Taková ta klasika, která asi fakt nikdy neomrzí. Pokud tuhle hru přece jenom neznáte, jedná se o souboj dvou týmů (modrý X červený) - červů s obvyklými ale i neobvyklými zbraněmi. Hra je zajímavá i svými zvuky a chytne skutečně každého. Její další obrovskou výhodou je to, že funguje snad na všech platformách, takže si souboj s kamarádem můžete rozdat skutečně kdekoliv. Poslední titul této hry s 22letou tradicí nese název Worms 4 a vyšla v loňském roce.

[TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

 

Mario Kart 8

Pokud by jste se zeptali nějakého majitele herní konzole Nintendo, jaká je jeho nejoblíbenější hra pro více hráčů, asi by na vás hned vyhrkl že Mario Kart. V této hře jsou zpracovány doslova akční závody, kde totiž nejde jenom o to, dojet jako první do cíle, ale především o tu zábavnější část a to zneškodnění soupeřů, nebo alespoň jejich zpomalení pomocí spouštění překážek na dráhu, např. slupku od banánu a podobně. Hra je navíc velmi příjemně zpracovaná po grafické stránce, takže mladší hráči se od ní už jentak neodtrhnou!

[TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

 

Army of Two

Jistě jste už očekávali, kde konečně přijde nějaká střílečka, tady je! Pokud máte prostě chuť s kamarádem postřílet pár nepřátel, pak není lepší volba než tahle konzolová pecka. Pokud si myslíte, že jde o primitivní a lehkou záležitost, jste na omylu. Možná v prvních pár misích vám bude stačit prostě jen a jen střílet, ovšem v dalších částech už to bude ta náročná střílečka, kterou máme rádi. S druhým hráčem budete muset prokázat loajalitu vůči sobě dostatečným krytím a důvěrou v zachránění se navzájem.

[TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

 

Brothers: A Tale of Two Sons

Ano, i něco hlubšího, s rozvážnějším myšlením tu pro vás máme. Brothers: A Tale of Two Sons je jakási pohádka, která uspokojí všechny vaše chutě - hra vás rozesměje, dojme ale dokáže vás i přesvědčit, že některé hry nejsou jenom povrchní zábava. Pokud se do hry opravdu vžijete, zjistíte že tahle hra není úplně pohádkou, protože začne jít o život nejen vám, ale i vašemu milovanému okolí.

[TOP 5] Jednoduchých her pro více hráčů

A jaké jsou vaše nejoblíbenější hry pro více hráčů? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama