top-5-nejdrazsich-virtualnich-predmetu
Zajímavosti Článek [TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

[TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

Pavel Němec

Pavel Němec

2. 3. 2016 11:54

Je neuvěřitelné jakých cen dosahují některé virtuální předměty.

Reklama

Je neuvěřitelné jaké peníze se točí okolo některých virtuálních předmětů. Dnes Vám ukážu některé z nich, které přesahují ceny několik stovek tisíc. Hráči jsou schopní do her investovat i milióny korun navzdory tomu, že hra přestane být jednoho krásného dne populární a jejich item bude opět jen pár obyčejných pixelů na obrazovce. 

Vejce ze hry Entropia Universe

[TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

Rekord drží právě tahle hra od švédské společnosti MindArk. Ve hře proběhla rekordní transkakce, kdy bylo prodáno vejce za neuvěřitelných 1,6 milionu korun. Toto vejce objevil hráč v roce 2006 a prodal ho dál za 245 000 českých korun. Ovšem celé čtyři roky se z vejce nic nevylíhlo a tak bylo prodáno za právě rekordních, v přepočtu 1,6 milionu českých korun dál. Z vejce se vyléhl až v roce 2013 nový typ nestvůry, který dostal název Feffox a hráči s ní bojovali celý měsíc.

Růžový pes ze hry DOTA 2

[TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

Právě tento legendární růžový pes již nelze žádným způsobem získat. Zůstal pouze pěti hráčům, kteří ho dostali náhodným způsobem ještě před opravou chyby ve hře. Jedná se o růžového psa, ze kterého vycházejí plameny. Hráč v roce 2013 dokázal toto stvoření prodat za neuvěřitelných 38 tisíc dolarů (912 tisíc korun).

Hořící čepice ze hry Team Fortress 2

[TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

Ve hře se této hořící čepici přezdívá, Burning Team Captain, jedná se o nejdražší item v celé hře. Hráč, který udělal tuto rekordní transakci vystupuje pod přezdívkou Bobsplosion a předmět koupil za neuvěřitelných, v přepočtu 414 000 tisíc korun.

Meč ze hry Age of Wulin

[TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

Tento meč byl zakoupen prakticky ještě před vydáním celé hry. Vývojáři připravili pro zájemce speciální akci a to, že se mohli zúčastnit aukce, kde byly vzácné předměty, které už v průběhu hry nebudou k dostání. Hráč z Číny zakoupil item Dragon Slaying Sabre, který mohl vlastnit pouze jediný člověk za neskutečných 384 tisíc korun. Využívat ho může pouze na hrdiny, které jsou zaměřeny na bojová umění.

Mazlíček ze hry Dota 2

[TOP 5] Nejdražších virtuálních předmětů

Pátou pozici obsadil zlatý mazlíček z Doty, který byl prodán v přepočtu za 312 tisíc českých korun. Získali ho hráči díky haloweenské akci v roce 2012, ale pouze ti, kteří dokázali zničit monstrum Roshana v rekordním čase.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama