Třetí kvalifikace Zowie ligy za námi
Esport PUBG Článek Třetí kvalifikace Zowie ligy za námi

Třetí kvalifikace Zowie ligy za námi

Robin Hegedus

Robin Hegedus

21. 8. 2018 12:02

V neděli se odehrála již pořadově třetí kvalifikace Zowie ligy. Jak dopadla?

Reklama

Grunex ve spolupráci se značkou Zowie by BenQ přichystal sérii squad turnajů, ve které si nejlepších šestnáct týmů zahraje o herní monitory! V neděli 19.8. se uskutečnila již třetí kvalifikace Zowie ligy. Kdo se přidal k osmičce kvalifikovaných týmů?

Na nedělní turnaj dorazilo 107 týmu, nechyběli ani účastník z týmu MOONWOLF - Washout, který již tradičně nastoupil za tým 2hz. Doufáme, že na poslední kvalifikaci uvidíme všechny týmy, kterým se nepodařilo kvalifikovat. Začátek registrací je naplánován dnes na 20:00, turnaj naleznete na tomto odkaze.

Ze dvou lobby - Alfa a Beta - které byly komentovány oblíbenými streamery Mazarinim a Spajkkem, mohly postoupit pouze dva nejlepší týmy do finále. A které to byly?

Lobby Alfa

Třetí kvalifikace Zowie ligy za námi

V lobby Alfa si první místo pojistili Inside Games již po dvou hrách, které obě dokázali vyhrát. Třetí hru přidali desaté místo a za všechny hry nastříleli 43 fragů. Druhé místo si po poslední hře a náskokem pouhých 14 bodů odnaší gUCCI gANG po osmém, sedmém a prvním místě a 27 killech.

Lobby Beta

Třetí kvalifikace Zowie ligy za námi

V lobby Beta si první místo vybojoval tým 2hz s osmým, prvním a třetím místem a 30 fragy. Na druhém místě skončil tým Majestic Lions, jenž si pohlídal postup s třetím, pátým a druhým místem a 23 fragy.

Aktuální seznam týmu v grandfinále, které se odehraje 8.9. od 13:00:

sosnovka team Zagreb 360 Gaming Team Dunnwood 4 Elements
Dark Tigers Rowdy PointOne AlzaGaming
Inside Games gUCCI gANG 2hz Majestic Lions
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama