tvurci-gta-a-mafie-pripravuji-hru-o-jidasovi
Gaming Článek Tvůrci GTA a Mafie připravují hru o Jidášovi?

Tvůrci GTA a Mafie připravují hru o Jidášovi?

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

5. 5. 2016 12:55

Co by jste řekli na hru o Jidáši a Ježíši? Pravděpodobně ji připravuje společnost Take Two.

Reklama

Tvůrci GTA a Mafie připravují hru o Jidášovi?

Americká společnost Take-Two Interactive má pod sebou už velkou řadu veleúspěšně rozjetých projektů, jako jsou například společnosti 2K Games, Rockstar Games nebo hry (Midnight Club, BioShock, Manhunt a jiné). Co by jste ale řekli na to, kdyby tenhle vývojářský tým plánoval hru zasazenou někde na přelomu letopočtu, tedy roku 0?

Ačkoliv se to může zdát velmi pochybně, dost možná je taková hra skutečně v plánu. U Evropského patentového úřadu si Take-Two totiž nechalo zaregistrovat značku Judas, což je v překladu Jidáš. Stejně tak se nedávno stalo i u patentového úřadu v Americe. Tahle značka byla zařazená do kategorie on-line her, internetových stránek a hudebního obsahu.

Pokud nevíte, kdo Jidáš Iškariotský v historii podle Bible byl, šlo o jednoho ze 12 apoštolů Ježíše Krista, který ho zradil a díky němu byl Kristus ukřižován. Kdyby na tohle téma vznikla povedená hra, o jejím úspěchu bychom nemuseli diskutovat především ze dvou důvodů. Jednak her z podobné doby moc nenajdete a pak by hra probudila zájem i u lidí, kteří hry obvykle příliš nehrají. No, nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama