Tvůrkyně na Instagramu pod palbou kritiky poté, co zesměšnila Amouranth
Zajímavosti Článek Tvůrkyně na Instagramu pod palbou kritiky poté, co zesměšnila Amouranth

Tvůrkyně na Instagramu pod palbou kritiky poté, co zesměšnila Amouranth

Adam Král

Adam Král

24. 10. 2022 17:00

Amouranth to v poslední době nemá lehké, tvůrci na internetu si z jejího trápení dělají legraci

Reklama

Streamerka Amouranth si v poslední době neprochází zrovna lehkým obdobím. Poté, co na svém streamu odhalila, že má manžela a že ji týrá, se na ní snesla vlna kritiky, která zmiňuje, že s něčím takovým neměla vůbec lézt na povrch a nechat si to pro sebe. Toho se chytlo pár lidí, zbytek ale streamerku bránil. To se stalo i v nejnovějším případu mladé Instagram modelky, která se oblékla jako Amouranth a udělala si z ní a kauzy domácího násilí okolo ní nemístnou legraci.

Nemístný cosplay

Cosplay, čili co nejpřesnější napodobení postavy, je věc, kterou praktikuje mnoho nadšenců. Některé cosplaye ale nejsou úplně vhodné a své o tom ví i modelka na Instagramu s přezdívkou Ellie Rae, která publikovala sérii tweetů. Ty se trefovaly právě do streamerky, která si v uplynulé době prošla peklem a byla doma týraná svým manželem. Po chvíli své tweety smazala, čehož využil jeden uživatel a vyfotil si je. Díky němu si tak můžeme prohlédnout, co ona modelka napsala.

Pokud přestanu vysílat pro simpy, dá mi lekci

K tomu uživatelka, která snímek pořídila, napsala, že je velmi vtipné dělat takové cosplaye, které si dělají legraci z domácího násilí. Jedná se samozřejmě o sarkastický komentář a není jedinou uživatelkou, smýšlející podobně. Spousta lidí na internetu si myslí, že tohle je zkrátka trochu moc a tvůrkyni označují za podlou a zlou. Ellie Rae se k tomu zatím nijak nevyjádřila a kromě toho, že tweety smazala, nikdo o ní neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama