Ubisoft brzy ukáže záběry nového Assassin's Creed
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Článek Ubisoft brzy ukáže záběry nového Assassin's Creed

Ubisoft brzy ukáže záběry nového Assassin's Creed

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 1. 2024 07:00

Další díl série Assassin's Creed má vyjít již letos. Podle zasvěcené influencerky společnost Ubisoft ukáže záběry na jaře, titul bude dostupný na podzim.

Reklama

Tvůrkyně obsahu BunnyTheVillain sdělila, že společnost Ubisoft letos v květnu ukáže záběry z Assassin's Creed: Codename Red. Má se jednat o plnohodnotný trailer, po kterém bude v červenci následovat ukázka z hraní. Hra samotná by pak měla vyjít v listopadu. Ačkoliv zprávy určitě uvítají fanoušci série, tak bohužel se jedná o dosud nepotvrzené informace. Společnost Ubisoft zatím neposkytla komentář ani zahraničním médiím.

Ubisoft pravděpodobně pracuje na remaku Assassin's Creed Black Flag
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft pravděpodobně pracuje na remaku Assassin's Creed Black Flag

Remake jednoho z nejoblíbenějších dílů série Assassin's Creed je nejspíš ve výrobě. Insider vyvolal spekulace, že by v…

21. 1. 2024 18:30

Influencerka ale tvrdí, že informace má od důvěryhodného zdroje, který samozřejmě neprozradila. Na základě toho, co se dozvěděla, rovněž prohlásila, že se má jednat o dosud nejzábavnější díl série. Server DSOGaming připomněl, že podobný harmonogram měl i Assassin's Creed Mirage, který však vyšel v říjnu loňského roku.

Assassin's Creed Project Red zavede sérii do feudálního Japonska. Díl by podle zahraničních médií s největší pravděpodobností měl vyjít pouze na platformách současné generace. Bude mít také vyšší rozpočet než Assassin's Creed Mirage. Nová hra využije engine AnvilNext, takže rozhodně poskytne grafický standard AAA titulů. Otázkou však zůstává, jak se novinak bude hrát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama