Ubisoft láká na Avatara plného akce a parkouru
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Článek Ubisoft láká na Avatara plného akce a parkouru

Ubisoft láká na Avatara plného akce a parkouru

Josef Ventrča

Josef Ventrča

13. 6. 2023 08:11

Na akci Ubisoft Forward byl představen gameplay trailer.

Reklama

Ubisoft představil ukázku z hraní i zasazení rozsáhlého akčního RPG Avatar: Frontiers of Pandora. O hře promluvil i režisér stejnojmenného filmu James Cameron.

Z pohledu první osoby budeme pomocí domorodých zbraní, jako harpuna nebo luk, i hi-tech lidských zbraní likvidovat jednotky RDA, které se snaží obsadit a zničit bohatství planety, po níž bychom měli mít zcela neomezený pohyb. Konkrétně se ocitneme na Severní hranici - dosud nevídané části Pandory. Během putování poznáme další klany Na'vi. V boji s chamtivými lidmi nám pomohou i společníci v podobě zvířat, se kterými se vzneseme do oblak, kde se zapojíme do rychlých vzdušných soubojů.

Jak se budeme bránit proti RDA, prostředí se bude postupně uzdravovat, čímž získáme přístup k novým a cenným zdrojům, které umožní vyrábět nejlepší vybavení a zbraně pro náš zvolený herní styl. Nebude totiž chybět ani stealth. K dispozici bude i změna vzhledu postavy, ať se má jednat o vlasy, hlas, obličej nebo barvu. Hrdinové by měli i získávat zkušenosti z poznávání okolí či nepřátel.

Avatar: Frontiers of Pandora vyjde 7. prosince 2023 na PC, Xbox Series a PlayStation 5. K předobjednání jsou dostupné různé edice, včetně sběratelské. Hráči na PlayStation navíc exkluzivně získají zdarma odemykatelný kosmetický obsah Aranahe Warrior Pack. Sběratelské POP figurky avatar jsou nyní dostupné u našeho partnera na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama