unik-informaci-co-pripravuje-telltale-a-marvel
Gaming Článek Únik informací - Co připravuje Telltale a MARVEL?

Únik informací - Co připravuje Telltale a MARVEL?

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 11. 2016 13:27

Marvelovské univerzum nejspíš brzy potkáme také v další hře od Telltale Games.

Reklama

Únik informací - Co připravuje Telltale a MARVEL?

Pravděpodobně nedopatřením došlo k zajímavému úniku informací o chystaném novém počinu oblíbeného studia Telltale Games. A je na co se těšit!

Tyto americké vývojáře rozhodně není třeba dlouze představovat – jejich příběhové tituly protkané spletitou sítí variant rozhodnutí samotného hráče zasáhly nejedno popkulturní universum. Obrovskou popularitu si studio zajistilo zejména sérií The Walking Dead na motivy stejnojmenného komiksu. Za zmínku rovněž stojí například výborná akční adventura Tales from the Borderlands, mysteriózní příběh ze zvráceného pohádkového prostředí The Wolf Among Us, vlastní rozšiřující dějová linie Game of Thrones a spousta dalších titulů od Návratu do budoucnosti až po Jurský park.

Studio nedávno oznámilo uzavření spolupráce s gigantem Marvel, ale doposud nebylo známo, jaké plody partnerství přinese. To už je ale minulostí. Web společenství SAG-AFTRA zveřejnil v PDF dokumentu seznam her a studií, kterých se měla dotknout poměrně rozsáhlá stávka dabérů. Prostřednictvím ní sdružení usilovalo o zlepšení podmínek kontraktů s velkými herními vývojáři.

Únik informací - Co připravuje Telltale a MARVEL?

Dokument zmiňoval herní titul Guardians Of The Galaxy – The Video Game a/k/a Blue Harvest a jemu příslušnou společnost O’Farrell Enterprises, LLC. Přímo studio Telltale zde nefiguruje, nicméně stejná společnost je zde spojena i se hrou The Walking Dead: Season 3, což přináší poměrně jasné vodítko. Vypovídající je také fakt, že dokument byl po několika hodinách od zveřejnění upraven a nyní zde najdeme pouze označení Untitled Marvel Game a/k/a Blue Harvest.

Zbývá nám tedy jen čekat na oficiální potvrzení. Máte rádi universum Marvelu a myslíte, že Telltale dělají krok správným směrem? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama