Unikl trailer na multiplayerového Spider-Mana
i Zdroj: Sony Entertainment
Gaming Marvel's Spider-Man 2 Článek Unikl trailer na multiplayerového Spider-Mana

Unikl trailer na multiplayerového Spider-Mana

Václav Brixí

Václav Brixí

12. 3. 2024 14:00

Na internet se nedopatřením dostal plnohodnotný trailer na kooperativní titul Spider-Man: The Great Web. Mělo jít o live-service hru. Pravděpodobně je ale zrušena.

Reklama

O úniku informoval portál Insider Gaming, který už v minulosti upozornil na některé neplánovaně zveřejněné informace ze studia Insomniac Games. To se bohužel s únikem informací potýká v poslední době velmi často. Není tomu tak dlouho, co se na veřejnost dostaly informace o všech plánovaných hrách studia, a v případě titulu Marvel's Wolverine údajně unikla i raná hratelná verze. Nyní se fanoušci pro změnu dočkali uniklého traileru na multiplayerového Spider-Mana s podtitulem The Great Web.

Podle toho, co je z traileru zřejmé, se mělo jednat o kooperační titul až pro 5 hráčů v modelu live service. Hráči by se měli zabývat obdobnými úkoly, jako v nedávném titulu Marvel's Spider-Man 2. Tedy osvobozováním základen, potíráním zločinu a především zastavováním superpadouchů. Příběh hry si měl očividně pohrávat i s myšlenkou multivesmíru a cestování skrze různé dimenze. Hlavní skupinou záporáku by pak byla obávaná Sinister Six, do jejíchž řad by se navrátily dříve využité postavy jako například Scorpion, Vulture nebo Shocker.

Co se hratelných postav týče, lze v traileru zahlédnout Petera, Milese, Spider-Gwen, Miguela O'Haru i Venoma. Může se však jednat pouze o hráčům již známé Spider-Many v různých převlecích. Přizpůsobivost vybavení a vzhledu totiž neměla ani v tomto titulu chybět.

Ačkoliv trailer vypadá, že je hra téměř připravena k vydání, společnost Sony se údajně rozhodla jinak. Pravděpodobně kvůli současné situaci na trhu videoher s live service tituly se vedení rozhodlo Spider-Man: The Great Web nevydat a celý projekt zrušit. Po neúspěších her jako Marvel's Avengers nebo Suicide Squad Kill the Justice League se jednoduše rozhodli tomuto projektu nesvěřit důvěru. Navzdory všemu nepochopení se tak s velkou pravděpodobností této hry fanoušci Spider-Mana nikdy nedočkají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama