Unikla spousta informací o Red Dead Redemption 2
Gaming Článek Unikla spousta informací o Red Dead Redemption 2

Unikla spousta informací o Red Dead Redemption 2

Filip Němeček

Filip Němeček

6. 2. 2018 19:26

A ano, mluví se o battle royale módu.

Reklama

Unikla spousta informací o Red Dead Redemption 2

Oprava: Dřívější verze novinky uváděla, že RDR2 vyjde také pro PC. Šlo o chybu, zatím jsou potvrzeny pouze konzole Xbox One a PlayStation 4. Omlouvám se. Příště si dám větší pozor.

Rockstar Games se k odhalování informací o pokračování Red Dead Redemption moc nemá, pouze nedávno bylo oznámeno odložení data vydání. Každopádně nové informace se aktuálně objevily, byť nejsou oficiální. Pochází od zahraničního webu TrustedReviews, který již v srpnu minulého roku obdržel spoustu informací o hře. Nemohl je ale nějak ověřit, takže je nepublikoval. Nové screenshoty, které Rockstar zveřejnil společně s oznámením o odkladu, ale část obsahu potvrzují, takže se ven dostaly i další informace.

Příběhová část nabídne kompletní svobodu, města mají být plná obyvatel a na dlouhých cestách využijeme vlak. Vlaky přitom mají fungovat jako jakási „mini-města“, takže se v nich budete moci pohybovat, potkáte různé postavy apod. Kromě koní nabídne RDR2 celou řadu dalších povozů, které se liší rychlostí a „brněním“.

Unikla spousta informací o Red Dead Redemption 2

Velkou součástí hry mají být opět vedlejší aktivity. Mimo jiné si ve hře zahrajeme poker, zazávodíme na koních, rybaření má být propracované (různé ryby, návnady…) a nebude chybět systém výroby předmětů.

Samotný příběh se potom má odvíjet od vašich akcí, které určí následný průběh, včetně misí, na které se vydáte. Ze zraněných nepřátel má jít získat důležité informace výměnou za to, že je necháte žít. V průběhu hraní budete moci přepínat na pohled první osoby známý z GTA V.

Obří svět v příběhové části navštívíme také při on-line hraní, podobně jako v případě GTA Online. Vše má být ale „hlubší“ a třeba počítačem řízení obyvatele budou reagovat na změnu denní doby, hráči zase budou stavět stany jako svoje obydlí.

Unikla spousta informací o Red Dead Redemption 2

Mezi on-line herními režimy se objeví Battle Royale, Revive and Survive a Money Grab. O battle royale informace zatím nejsou, Revive and Survive má být víceméně tradiční Deathmatch s možností oživit spoluhráče a Money Grab budeme bojovat o peníze.

Red Dead Redemption 2 vyjde 26. října tohoto roku pro Xbox One a PlayStation 4.


GrunexCast #19: Na jaké hry se letos můžeme těšit?

Archiv podcastů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama