Unikly záběry z hraní Assassin's Creed Jade
Gaming Článek Unikly záběry z hraní Assassin's Creed Jade

Unikly záběry z hraní Assassin's Creed Jade

Josef Ventrča

Josef Ventrča

4. 8. 2023 10:59

Téměř dvouhodinová ukázka mobilního titulu od Ubisoftu se rychle rozšířila po internetu.

Reklama

Záběry z hraní právě probíhající uzavřené bety Assassin's Creed Jade unikly na internet. Ubisoft tento titul vyvíjí speciálně pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android, a dle zpráv se má jednat o dosud nejambicióznější akční hru z pohledu třetí osoby na smartphony.

Zveřejněné video trvá zhruba 90 minut a zahrnuje několik misí, ve kterých se hlavní hrdina snaží osvobodit osady od okupujících jednotek nepřátelské frakce Siung-nu. Dále lze pozorovat rozlehlé otevřené prostředí, příběhovou strukturu misí, stealth vyšetřování a rychlý boj zahrnující výměnu zbraní pro boj zblízka i na dálku. Na záběrech je taky vidět, jak postava postupně zvyšuje svou úroveň z 16. na 19., přitom odemyká nové schopnosti v talentovém stromě, vyrábí a vylepšuje své zbraně i vybavení. Je možné si taky všimnout provedení uživatelského rozhraní. které se skládá z tuctu tlačítkových prvků. Taky se objevily dialogové záběry s Kassandrou, oblíbenou hlavní postavou z Assassin's Creed Odyssey.

Taky to vypadá, že součástí Assassin's Creed Jade bude monetizační systém, jako například v Diablo Immortal. U mobilních her se však nejedná o nic neobvyklého. Graficky má hra stále jistá omezení, jednak kvůli beta verzi, a jednak kvůli specializaci na mobily. Nutno však podotknout, že jelikož se nejedná o finální verzi titulu, tak se ještě vše může změnit.

Stažení videí

Vypadá to, že společnost Ubisoft již proti některým zveřejněným záběrům zasáhla a zasloužila se o jejich odstranění. Na internetu ale zůstávají sestříhané verze původního více než hodinového videa. Jak dlouho vydrží, je otázkou.

Zatím není potvrzené, kdy přesně Assassin's Creed Jade vyjde, dle odhadů by to mohlo být ke konci letošního roku, případně na začátku toho příštího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama