Už teď máme několik nápadů, říká kapitán Sinners na novou metu
Esport CS:GO Článek Už teď máme několik nápadů, říká kapitán Sinners na novou metu

Už teď máme několik nápadů, říká kapitán Sinners na novou metu

Michael Douša

Michael Douša

24. 9. 2021 05:21

Na IEM Fall se bude hrát již nová verze hry, Sinners by to ale oslabit nemělo

Reklama
ESL prohlásilo, že IEM Fall se jako oficiální Valve event bude hrát již s novou verzí hry. 

Rozsáhlé změny v CS:GO po novém updatu zaskočily mnoho hráčů, nejvíce potíží s adaptací na novou metu však nejspíše prožijí především kapitáni profesionálních týmů, kteří musí na poslední chvíli vymýšlet využití pro nové mechaniky těsně před IEM Fall, tedy kvalifikačním turnajem na Major. Valve přineslo změny jak do mechanik, například novou možnost odhazování granátů svým spoluhráčům, tak do zbraní a některých map. Na Dustu II již není z T spawnu vidět na spodní mid a naopak, M4A1-S dává větší poškození, zatímco Deagle dává poškození menší, více jsme se o změnách rozepsali zde.

Už teď máme několik nápadů, říká kapitán Sinners na novou metu

Jak na tuto změnu ale reagují právě profesionální hráči? Kapitán Sinners, Sebastian "beastik" Daňo, se nových změn nebojí. 

Změny na dustu nějak neřeším, protože je to pořád mapa, kterou permabanujeme.

Pro granáty ovšem už údajně česká sestava nachází jisté využití. "Co se týče granátů, tak to hodně změní hru jako celek," uznává. "Už teď nás napadlo pár věcí, jak efektivně tuhle změnu využívat a musím říct, že ještě bude potřeba pouvažovat nad tím, jestli neudělat nerf." 

Je tak možné, že update bude pro české hráče na IEM Fall ještě ku prospěchu. Los jim nenadělil zrovna jednoduchou skupinu: Heroic, Astralis, Complexity, Endpoint a Movistar Riders. Každá výhoda se jim bude jedině hodit. Veškerá akce vypukne na IEM Fall 29. září, držme tak českým borcům palce, ať opět vidíme česká jména na velké stagi a můžeme případně podpořit naše favority i samolepkami  ve hře.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama