Uzi se vrací na profesionální scénu
Esport League of Legends Článek Uzi se vrací na profesionální scénu

Uzi se vrací na profesionální scénu

Jakub Kavka

Jakub Kavka

11. 6. 2023 07:30

Spekulace posledních dní, se konečně potvrdily.

Reklama

Je to potvrzené. Nejslavnější čínský hráč League of Legends - Uzi, se vrací na profesionální scénu. Jeho novým angažmá bude tým Edward Gaming (EDG), kteří touto akvizicí posílí.

V posledních dnech se mohutně šířily spekulace o Uziho návratu. Nejen čínské, ale později i ostatní sociální sítě hovořily o tom, že se Uzi chystá k definitivnímu návratu na scénu. Spekulace o tom, že prostorem k návratu bude jeden z čínských supertýmů EDG, se nakonec potvrdily.

Uzi se vrací na profesionální scénu

Uzi je i po letech v Číně velkým tématem a někteří fanoušci byli schopni téměř všeho. Internetem kolovaly dokonce fotografie, kde jeden z fanoušků lezl na vysoký strom stojící vedle budovy EDG.

Čínská legenda oficiálně ukončila kariéru v roce 2020, a to ze zdratovních důvodů. Byť se epizodně vrátil na pár zápasů za tým Bilibili Gaming, neočekával se jeho návrat, alespoň ne jako hráče.

Během pauzy se Uzi dal zdravotně dohromady, stal se otcem a žil pokojný herní důchod jako streamer. S návratem na profesionální scénu se dá očekávat, že bude opět útočit na nejlepší příčky a tituly. V roce 2018 mu k absolutní nesmrtelnosti chyběl jen titul světového šampiona. Jinak v tomto roce vyhrál s RNG vše, na co sáhl - LPL, Rift Rivals a Asijské hry.

Nedá se očekávat, že Uzi ihned naskočí do zápasového vytížení a bude čekat na svoji příležitost. I když kdo ví, dnes EDG hrají proti obhájcům titulu JDG. Každopádně jeho návrat je příjemnou zprávou, se kterou LPL opět dostává nový náboj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama