v-civilization-vi-se-ukaze-barbarossa-nove-video-take-predstavuje-spanelsko
Gaming Článek V Civilization VI se ukáže Barbarossa, nové video také představuje Španělsko

V Civilization VI se ukáže Barbarossa, nové video také představuje Španělsko

Filip Němeček

Filip Němeček

24. 8. 2016 19:54

Tvůrci si odhalení německého vojevůdce nechali stylově na německý GamesCom 2016.

Reklama

Prezentace tahové strategie Civilization VI se na GamesComu soustředila hlavně na představení Německa a jeho lídra Fredericka Barbarossu. U moci byl skoro 40 let, nejdříve jako německý král, pak také italský a krátce poté byl korunován jako římský císař.

Ve hře přinese extra slot pro „military policies“ a také bonus proti jednotkám ve městě. Německo bude navíc disponovat bonusem „Free Imperial Cities“, který zajistí více čtvrtí ve městech. Podle tvůrců se Barbarossa hodí hlavně pro hráče, kteří preferují agresivnější styl hraní. Vyzdvihnuta byla také unikátní jednotka U-Boat – nechvalně známá ponorka z obou světových válek.

Španělsko představuje nejnovější hratelnou volbu, co studio představilo. Tato civilizace bude silná hlavně v oblastech náboženství a námořnictví. Pokud si ji vyberete, tak se můžete těšit na bonusy pro námořní obchod a střety. Obchodní cesty díky schopnosti „Treasure Fleet“ budou vynášet více peněz. Španělské jednotky také dostanou bonus, pokud budou bojovat s jednotkami jiného náboženského vyznání. Bonusů tohoto typu bude ve hře více.

Civilization VI vychází 21. října pro PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama