V říjnovém PlayStation Plus nejspíš bude The Callisto Protocol. Nabídka potěší i farmáře
i Zdroj: Striking Distance Studios
Gaming Článek V říjnovém PlayStation Plus nejspíš bude The Callisto Protocol. Nabídka potěší i farmáře

V říjnovém PlayStation Plus nejspíš bude The Callisto Protocol. Nabídka potěší i farmáře

Josef Ventrča

Josef Ventrča

27. 9. 2023 13:30

Únik informací odhalil nadcházejí hry v předplatné službě společnosti Sony.

Reklama

Již tradičně na konci měsíce se objevily první informace o tom, které hry budou součástí předplatné služby PlayStation Plus Essential v následujícím období, respektive v říjnu. Podle důvěryhodného leakera billbil-kuna se v nabídce ukáží Farming Simulator 22 a The Callisto Protocol. Tituly budou údajně k dispozici od 3. října do 6. listopadu.

Předplatné PlayStation Plus od září zdraží
i Zdroj: Freepik.com

Předplatné PlayStation Plus od září zdraží

Společnost Sony se rozhodla zvýšit ceny všech úrovní své předplatné služby.

30. 8. 2023 20:38

 The Callisto Protocol, který měl datum vydání v prosinci 2022, byl velkým dílem studia Striking Distance. Hra však bohužel nezaznamenala prodejní úspěch, který se očekával, což vedlo k masivnímu propouštění ve společnosti a také k odstoupení generálního ředitele studia Glena Schofielda.

Farming Simulator 22 se na trhu objevil v listopadu 2021 a pokračoval v trendu svých úspěšných předchůdců. I zde se hráči stanou farmáři, co se nestarají jen o svůj vozový park plný zemědělských strojů, zejména traktorů, ale pěstují i různé plodiny či stromky na svých pozemcích.

Zatím se nejedná o potvrzené informace, ale již je zvykem, že leaker se v tomto ohledu neplete, a tak můžeme minimálně tyto dva tituly očekávat. Stejně jako u všech her ze služby PlayStation Plus Essential si jej pak můžete jednoduše přidat do své knihovny. Poté je můžete kdykoli stáhnout a hrát, pokud jste aktivním předplatitelem služby. PlayStation Plus můžete pořídit také u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama