valentino-rossi-bude-hlavni-tvari-nove-zavodni-hry
Gaming Článek Valentino Rossi bude hlavní tváří nové závodní hry

Valentino Rossi bude hlavní tváří nové závodní hry

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 4. 2016 19:17

Studio Milestone chystá další hru s motorkami. Její tváří bude devítinásobný mistr světa.

Reklama

Není tomu tak dlouho, co italské Milestone vydalo MXGP2, a už pilně pracuje na další závodní hře. Titul se jmenuje Valentino Rossi The Game a asi tušíte, o čem hra má převážně být.

Kariéru jednoho z nejznámějších mistrů MotoGP si budete moci prožít od začátku až po současnost. Hra jako první přinese do herního světa slavný okruh MotoRanch VR46. MotoRanch představuje cvičiště pro Valentina Rossiho a závodníky z VR46 Academy a skládá se z několika různých okruhů, na kterých můžete cvičit jednu z nejnáročnějších disciplín – plochou dráhu.

V rámci MotoRanch VR46 bude možné závodit nejen s Valentinem Rossim, ale i se všemi závodníky z VR46 Academy a „Valentinovými přáteli“, mezi které se řadí třeba: Tony Cairoli, Alberto Tebaldi, Mauro Sanchini, Thomas Chareyre, Marco Belli, Mattia Pasini, Chad Reed, Guy Martin, Graziano Rossi, Filippo Scalbi a Federico Fuligni.

Dále se můžete těšit na aktuální soupisku letošního roku, kompletní „MotoGP 15“, 18 tratí z aktuální sezóny či 5 historických kousků. Mezi herními režimy se ukáže třeba Rallye, kde motorku vyměníme za auto.

Valentino Rossi The Game má stanovené datum vydání na 16. června letošního roku pro PC, Xbox One a PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama