Věk hraní her neomezuje. Osmdesátník to potvrzuje u Battlefieldu
Zajímavosti Článek Věk hraní her neomezuje. Osmdesátník to potvrzuje u Battlefieldu

Věk hraní her neomezuje. Osmdesátník to potvrzuje u Battlefieldu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 7. 2023 11:40

Senior krátí volný čas u populární střílečky.

Reklama

Na sociální síti Reddit se jeden z uživatelů pochlubil záběrem svého téměř osmdesátiletého dědy, který ve svém požehnaném věku tráví volné chvíle u střílečky Battlefield. Nechyběla ani ukázka zvláštního hardwarového nastavení. Fotografie rozhodně nabourala stereotyp, že hraní videoher se věnují pouze děti a dospívající osoby.

 

 

Uživatel s přezdívkou Zestyclose_Oil4680 ukázal svého 79letého dědečka, jak hraje Battlefield V na sestavě skládající se z notebooku připojeného ke starému televiznímu monitoru, což byl podle autora snímku nápad samotného seniora. Lidé na Redditu se o starším muži obecně vyjadřovali jen hezky. Dle nich je „úžasný a legenda, taky chválili, že se mu podařilo hru zprovoznit na zastaralém zařízení. Někteří dokonce vypíchli i jeho herní vkus, jelikož jim připadalo fascinující, že hraje titul, který se odehrává za 2. světové války, tedy v období, kdy se muž narodil.

Věk je jenom číslo

Senior se tak zařadil po boku „Skyrim babičky“ Shirley Curryové, která je v herní komunitě již velmi populární. Tato 87letá žena má vlastní YouTube kanál s 1,25 milionem sledujících, kde kromě série vlogů sdílí i záběry z hraní především kultovního RPG The Elder Scrolls V: Skyrim od Bethesdy, ale někdy i jiných titulů, jako například Call of Cthulhu. Celkově se na jejím kanálu vyskytuje již přes dva tisíce videí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama