VIDEO: Streamer IShowSpeed šokoval diváky. Vystrčil na ně svoje nádobíčko
i Zdroj: Youtube.com/@IShowSpeed
Zajímavosti Článek VIDEO: Streamer IShowSpeed šokoval diváky. Vystrčil na ně svoje nádobíčko

VIDEO: Streamer IShowSpeed šokoval diváky. Vystrčil na ně svoje nádobíčko

Jarmil Černý

Jarmil Černý

17. 8. 2023 12:45

Dalo by se říct, že IShowSpeed využije každé příležitosti k tomu, aby na sebe upoutal pozornost. Svoje hranice posunuje každým streamem, tentokrát však zašel až za pomyslnou hranici, na diváky totiž během streamu vystrčil svoje „nádobíčko.“

Reklama

Streamer se k vysílání vrátil po delší odmlce, většinu posledních dní totiž strávil v nemocnici s vážným zánětem nosních dutin, který mu způsoboval velmi silné bolesti. Streamer se svěřil, že v některých chvílích měl strach o svůj život a poprosil fanoušky, aby se za něj modlili.

Na streamovací platformu Youtube se vrátil 15. srpna, hned následující den ale absolutně šokoval své fanoušky, když na webkameře během vysílání odhalil více, než pravděpodobně chtěl a to vše před 24 tisíci diváky.

Stream po incidentu okamžitě ukončil, záznam se ale bleskovou rychlostí rozšířil na Twitteru a Redditu. Nerozvážnému streamerovi tak pravděpodobně hrozí ban, jelikož Youtube k takovýmto prohřeškům většinou přistupuje velmi striktně. Někteří fanoušci jsou o nevyhnutelnosti banu přesvědčení, IShowSpeed si tak svůj návrat k vysílání pravděpodobně dlouho neužije.

Mezi fanoušky se také polemizuje o tom, zda šlo o pouhý omyl nebo záměr s vyhlídkou přilákání pozornosti. Streamerům se po dlouhých pauzách většinou z pohledu sledovanosti daří méně a právě proto by mohlo jít o předem vypočítaný krok.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama