VIDEO: „Vrať nám Twitter“ křičeli diváci Valorant turnaje na Muska
i Zdroj: Foto: Maurizio Pesce / Creative Commons / CC BY 2.0
Esport Valorant Článek VIDEO: „Vrať nám Twitter“ křičeli diváci Valorant turnaje na Muska

VIDEO: „Vrať nám Twitter“ křičeli diváci Valorant turnaje na Muska

Jarmil Černý

Jarmil Černý

28. 8. 2023 13:57

Miliardář Elon Musk se objevil v publiku velkolepého finále světového šampionátu ve hře Valorant. Od diváků se ale vřelého přivítání nedočkal.

Reklama

Miliardář zavítal na finálový den nejdůležitějšího turnaje celé sezony, který se odehrával v Los Angeles. Když se objevil na záběru jedné z kamer začalo se z řad diváků ozývat hlasité bučení, které se změnilo ve skandování „Bring back Twitter,“ ve volném překladu do českého jazyka tedy „Vrať nám Twitter.“ O záběry z tohoto „incidentu“ se na sociální síti X podělil novinář Jake Lucky.

Elon Musk sociální síť Twitter odkoupil teprve nedávno a pustil se do obrovských změn. Začal propouštěním významného počtu zaměstnanců, pustil se do změn mnoha funkcí a pravidel sociální sítě, když například obnovil zabanované účty Donaldu Trumpovi či Andrewu Tateovi. Posledním Muskovým významným zásahem do fungování Twitteru je jeho přejmenování na „X“ a kompletní změna vizuální podoby značky. Není tedy divu, že jsou uživatelé Twitteru rozdělení na dva tábory. Jedni mají z revoluce velkou radost, druzí přístupu miliardáře příliš nevěří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama