VIDEO: Zahájení Gamescomu narušil divák. Požadoval GTA VI
i Zdroj: Gamescom
Zajímavosti Článek VIDEO: Zahájení Gamescomu narušil divák. Požadoval GTA VI

VIDEO: Zahájení Gamescomu narušil divák. Požadoval GTA VI

Josef Ventrča

Josef Ventrča

23. 8. 2023 10:00

Během akce Opening Night Live se na pódiu objevil i nečekaný host z publika. Keighley zuřil.

Reklama

Moderátora zahajovacího ceremoniálu Opening Night Live během veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem znovu obtěžoval mladík, který požaduje takřka nemožné. Podivná situace nastala hned v úvodu akce. Když se Geoff Keighley dostal ke slovu po prezentované hudební ukázce ke hře Starfield, vtrhl na pódium muž, který vzal uznávanému hernímu publicistovi mikrofon a publiku sdělil: „Bill Clinton chce hrát GTA VI.“ 

Hněv Keighleyho z narušení show byl téměř hmatatelný. „Velké zklamání,“ zopakoval moderátor několikrát po sobě, zatímco ochranka vyvedla narušitele ze sálu ven. „Dnešek je výjimečným dnem pro mnoho vývojářů. Je tedy opravdu smutné, že se někdo chová takovým způsobem,“ pokračoval Keighley. Dodal, že ho incident mrzí, jelikož večer měl být oslavou her ruku v ruce s tím, jak moc pro všechny zdejší diváky znamenají. Ceremoniál pak pokračoval dál podle plánu a na pódiu se objevil například Todd Howard, který se na herní svátek do Německa přijel podívat poprvé.

Killing Floor III překvapivě odhalen brutální ukázkou. Očekávejte masakr mutantů
i Zdroj: Tripwire Interactive

Killing Floor III překvapivě odhalen brutální ukázkou. Očekávejte masakr mutantů

Během Gamescom Opening Night Live došlo k další překvapivé ukázce. Populární střílečka s prvky hororu bude mít další díl.

22. 8. 2023 20:18

Neplánované přerušení připomnělo okamžik z loňského předávání cen Game Awards, kdy se na pódium za vývojářský tým titulu Elden Ring vplížil mladík a začal mluvit nesmysly o Billu Clintonovi a ortodoxním judaismu. Nakonec jej zadržela a vyslýchala policie a později ho propustila. Ukázalo se však, že se jednalo o online trolla Matana Evena, který se v minulosti proslavil několika podobnými kousky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama