Virtuální hokejová liga jde do finále. Kladno potká Pardubice
i Zdroj: Esporthokej.cz (se svolením)
Esport NHL 24 Článek Virtuální hokejová liga jde do finále. Kladno potká Pardubice

Virtuální hokejová liga jde do finále. Kladno potká Pardubice

Jarmil Černý

Jarmil Černý

2. 3. 2024 05:00

Vyřazovací boje Esport Hokejové ligy míří do své závěrečné části. Po napínavém semifinále je známá dvojice finalistů a také aktéři zápasu o třetí místo. Oba duely se odehrají v rámci vyvrcholení páté sezony nejvyšší domácí ligy ve virtuálním hokeji už v sobotu 2. března.

Reklama

Nejlepším týmem základní části se stalo Dynamo Pardubice, které probruslilo sezonou bez jediné porážky. Společně s ním si přímý postup do čtvrtfinále zajistili také Rytíři Kladno, BK Mladá Boleslav a již tradičně HC Oceláři Třinec. Svůj čtvrtfinálový zápas nezvládla pouze Mladá Boleslav, kterou v semifinálových bojích nahradila vítkovická Ridera. V souboji o finále však podlehla pardubickému Dynamu a musela se spokojit pouze s postupem do boje o třetí místo, stejně jako Oceláři, kteří nenašli recept na Kladno.

Program finálového dne

  • Zápas o třetí místo: HC Oceláři Třinec - HC Vítkovice RIDERA
  • Finálový zápas: HC Dynamo Pardubice - Rytíři Kladno

Nejlepší čtyři týmy si rozdělí prizemoney v celkové výši 150 tisíc korun. Největší část z koláče si ukrojí vítězný tým. Jeho gameři si zajistí odměnu 80 tisíc korun. Zápas o třetí místo a samotné finále bude živě vysílané na Twitch kanále Esport Hokejové ligy. Speciální „wachparty,“ by měl zprostředkovat také gamer brněnské Komety, Roman „Blade“ Pilný. Diváci tedy mohou pro sledování vyvrcholení soutěže sledovat i jeho Twitch kanál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama