Vloupačka v domě Keanu Reevese, lupiči si odnesli zbraň
i Zdroj: Foto: Governo do Estado de São Paulo / Creative Commons / CC BY 2.0
Zajímavosti Článek Vloupačka v domě Keanu Reevese, lupiči si odnesli zbraň

Vloupačka v domě Keanu Reevese, lupiči si odnesli zbraň

Jarmil Černý

Jarmil Černý

10. 12. 2023 12:30

Zbraň si měli ve středu v noci odnést lupiči z domu hollywoodské hvězdy Keanu Reevese. Lupiče se zadržet zatím nepodařilo.

Reklama

Lupiči se měli do domu Keanu Reevese údajně vloupat v lyžařských maskách a uniknout z domu ještě dříve, než se podařilo na místo dorazit losangeleské policii. Ta obdržela nejprve anonymní tip o potenciální vloupačce, na místě však nikoho nenašli a tak se vrátili na služebnu.

Kolem jedné hodiny ranní se z domu však ozval alarm a na bezpečnostních kamerách se měli objevit muži v lyžařských maskách, kteří se do domu dostali rozbitím okna, informoval o tom server TMZ.

Sám Keanu Reevese, který si zahrál například ve hře Cyberpunk 2077 a má vlastní skin ve Fortnite, v době vloupání v domě nebyl.

Policisté vloupání stále vyšetřují a hledají možné svědky a důkazy, které by jim s dopadením pachatelů mohly pomoci. Zjišťují také, kdo na policii zaslal první tip o možném vloupání.

Hvězda filmu John Wick nebyla obětí podobného činu poprvé. V roce 2014 se na jeho pozemek vloupali opakovaně a začátkem letošního roku byl dokonce vydán dočasný zákaz přiblížení v kauze, kdy se u jeho domu údajně opakovaně objevoval stalker.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama