„Vy za*raný amatéři,“ CadiaN rozhořčil fanoušky pokřikem
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek „Vy za*raný amatéři,“ CadiaN rozhořčil fanoušky pokřikem

„Vy za*raný amatéři,“ CadiaN rozhořčil fanoušky pokřikem

Michael Douša

Michael Douša

30. 7. 2023 13:20

CadiaNovo skandování poté, co vyhrál 1v2 clutch, se stalo kontroverzním tématem

Reklama
CadiaNovo skandování poté, co vyhrál 1v2 clutch, se stalo kontroverzním tématem.

Counter-Strike je hra plná emocí. Stejně jako v jiných titulech, pokud se vám povede 1v2 clutch, jen málokdy si to necháte v klidu pro sebe. Nejde se tak divit, že když Casper "cadiaN" Møller vyhrál proti dvěma hráčům TheMongolz podobně nevýhodnou situaci, takový moment řádně oslavil. Jeho výkřik „You fu*king noobs“ ovšem nezůstal bez povšimnutí. Poté, co jej i samotní organizátoři IEM Cologne, ESL Gaming, nasdíleli na Twitteru, semlela se divoká tweetová hádka.

"YOU F*CKING NOOBS"@caspercadiaN is NOT HAVING IT #IEM pic.twitter.com/ekdsW9S0xn

— ESL Counter-Strike (@ESLCS) July 29, 2023

Zatímco mnozí fanoušci, komentátoři či jiní profesionální hráči cadiaNa pochválili, že tohle patří k pořádné herní kultuře, jiní se rozhořčili. „Normálně mám cadiaNa rád, ale tohle je sakra trapný. Křič na opravdu dobré týmy a ne když prohráváš proti totálním outsiderům,“ komentuje jeden z fanoušků. I po takové kritice se cadiaN na vlastním twitteru omluvil. 

Chtěl bych se tímto omluvit za svůj trash talk v průběhu hry. Vím, že jsem jediný hráč, který ještě takhle křičí na svoje protihráče. Tohle ale bylo naposledy. Budu se snažit být lepší.

S tímto rozhodnutím ale nebyli jeho podporovatelé taktéž spokojeni. „Je tohle troll, nebo to myslí vážně? To rozložení, křik hráčů, mávání, provokace, přesně tohle v CS chybělo. Vidíte emoce, nikdo nebyl ani zdaleka za čárou. Sledovat cadiaNa je jako sledovat posledního dinosaura,“ vyjádřil Wiktor "TaZ" Wojtas, polský hráč, kterého kromě jeho Major titulu proslavil moment, kdy uklidňoval polské fanoušky, aby nebučeli na jeho protihráče.

Co si myslíte vy, byl cadiaN za čárou, nebo je tohle přesně to, co v CS:GO potřebujeme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama