Vybrali jste nejlepší PUBG turnaj roku 2018
Esport PUBG Článek Vybrali jste nejlepší PUBG turnaj roku 2018

Vybrali jste nejlepší PUBG turnaj roku 2018

Nicolas Heller

Nicolas Heller

18. 2. 2019 14:23

Vyhlášení Grunex PUBG Community Awards, kterou jsme uspořádali ve spolupráci se ZOWIE by BenQ.

Reklama

V Česku si na nedostatek PUBG turnajů rozhodně nelze stěžovat a za předešlý rok jsme měli možnost se zúčastnit několika desítek z nich. Posledních pár dní jste vybírali mezi pěti nominovanými turnaji v anketě Grunex PUBG Community Awards, kterou jsme uspořádali ve spolupráci se ZOWIE by BenQ.

S plynoucím časem jsme si mohli v PUBG turnajích začít užívat i větší rozmanitosti map a došlo i na konfigurování a vymýšlení různých módů. Některé z nich se ukázaly pořádná výzva! Jaký turnaj byl pro vás ten nejlépe zapamatovatelný? O tom jste rozhodli v anketě. Vítězem v kategorii Nejlepší PUBG turnaj roku 2018 se stává...

Vybrali jste nejlepší PUBG turnaj roku 2018

Stejně jako u každé významné PUBG události, ani u ZOWIE by BenQ PUBG Squad ligy nechyběli naši zkušení komentátoři a PUBG ambasadoři Mazarini a Spajkk. Při této významné příležitosti nám i oni poskytli svůj pohled na uplynulé turnaje a zhodnotili prozatimní výsledky ankety.

Ahoj kluci, odkomentováno a zhlédnuto už máte spoustu turnajů. My v tento moment známe nejlepšího hráče a teď i turnaj za minulý rok. Co říkáte na dosavadní výsledky ankety? Volili byste jinak než komunita? 
Mazi: Co se hráče týče, lze to u týmové hry těžko posoudit. Okko je neuvěřitelný hráč, ale má poněkud nekonzistentní výsledky. Když se ale rozjede...neexistuje silnějšího a výraznějšího hráče u nás. Turnajů jsme udělali takovou spoustu, že mi trochu splývají dohromady (směje se).
Spajkk: Ahoj, úplně stejně bych volil i já sám. Okko za rok 2018 je určitě nejlepším hráčem PUBG pro naši domácí scénu. Měl jsem tu možnost s ním hrát a lepší aim a gamesense tady nikdo na scéně nemá.
Co se vám letos na turnajích líbilo nejvíce? Šlo o nějaký formát nebo třeba speciální atmosféru?
Mazi: Líbil se mi asi ten fakt, kam jsme se vlastně za ten rok dostali. Nemyslím si, že jsem měl tak velké ambice a doufal jsem, že se z mých turnajů stane něco tak velkého a oblíbeného PUBG CZ/SK komunitou. Měl jsem možnost zahrát si turnaj v zahraničí a chtěl jsem něco takového přinést k nám. Pořád jsme turnaje měnili a vylepšovali a jsem rád, že se nám podařilo formát a systém turnaje dostat na úroveň, která se dá hrát profesionálně. Přeci jenom to byl těžký boj a bylo třeba sehnat pětkrát víc adminů a investovat do toho více času a energie, než bylo původně plánováno, ale snad to stálo za to.
Spajkk: Co se týká ZOWIE by BenQ PUBG Squad ligy, tak pro mě byla nejzajímavější a zároveň nejlepší, protože to byla první velká SQUAD série, které se u nás na online scéně konala. Velmi se povedla, líbila se divákům a hlavně jsme viděli úžasné playe od nejlepších týmů.
Přemýšleli jste nad nějakým unikátním formátem turnaje, který byste v PUBG rádi uskutečnili? 
Mazi: Určitě LAN. Sním o tom, že jednou uděláme velký OFFLINE turnaj. To je sen každého hráče PUBG u nás. Bez debat.
Spajkk: Určitě by se mi líbil styl turnaje jako je Broadcaster royale. Online kvalifikace, LAN finále, nejlepší DUO týmy, kde by byli zakomponovaní i streameři jiných her.
Chybí vám v PUBG nějaké turnajové nastavení nebo parametr, který by podle vás trochu oživil zajeté formáty?
Mazi: Co se týče našich turnajů, popravdě už něco takového, tedy nového, chystáme. Stay tuned. Nejprve se ale musíme ujistit, že je to krok správným směrem.
Spajkk: U kompetitivních her mi chyběla rychlost a svižnost. Začátky mi přišly hrozně pomalé a dlouho se čekalo než se něco stane. Toto by však mohlo vyřešit nové kompetitivní nastavení, které se nyní testuje.

Podívejte se také na vyhlášení nejlepšího hráče

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama