Vychází Alone in the Dark. Jedná se o reimaginaci původního díla z 90. let
i Zdroj: THQ Nordic
Gaming Alone in the Dark Článek Vychází Alone in the Dark. Jedná se o reimaginaci původního díla z 90. let

Vychází Alone in the Dark. Jedná se o reimaginaci původního díla z 90. let

Matouš Sychra

Matouš Sychra

20. 3. 2024 08:00

Vychází hororová adventura Alone in the Dark. Má vzdát holt původnímu dílu z 90. let. V hlavních rolích potkáme dva Hollywoodské herce.

Reklama

Titul Alone in the Dark má vzdát holt původní hře. Hrát budeme buď za Edwarda Carnbyho, soukromého detektiva, nebo Emily Hearthwoodovou, která si Edwarda najala, aby jí pomohl najít jejího ztraceného strýce. 

Obě hlavní postavy jsou ztvárněny známými Hollywoodskými herci. David Harbour (Stranger Things) v roli Edwarda a Jodie Comer (Free Guy) v roli Emily. 

Podíváme se do ústavu pro choromyslné, kde by měl pobývat Emily strýc. Ten je ovšem nezvěstný a tak naše hlavní hrdiny čeká pátrací cesta jejich životů. Decreto Manor je na první pohled zvláštně vypadající místo s ještě podivnějšími obyvateli. Hra slibuje temný, záhadný a psychologický hororový příběh, kde atmosféra bude tak hustá, že půjde krájet nožem.

Hratelností by se mělo jednat o klasickou hororovou adventuru. Tedy řešení hádanek bude to nejdůležitější. Nebudou chybět ani survival prvky jako například v Resident Evil. Munice bude pomálu, stejně tak i léčiv. 

Podle záběrů hra vypadá skvěle a jen pohled na tajemné screenshoty vyvolává nepříjemné pocity. Pokud nemůžete dočkat zítřka, můžete si zahrát Alone in the Dark Prologue, který je na Steamu ke stažení zdarma a v necelé hodince vás alespoň naladí na děsivou atmosféru. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama