Vychází nový díl Forza zdarma pro PC, později bude pro mobily
Hry zdarma Článek Vychází nový díl Forza zdarma pro PC, později bude pro mobily

Vychází nový díl Forza zdarma pro PC, později bude pro mobily

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 4. 2019 14:02

Dříve uniklá Forza Steet je ke stažení přes Microsoft Store.

Reklama

Pamatujete na začátek minulého měsíce, kdy tvůrci z Turn 10 omylem předčasně odhalili mobilní odnož s podtitulem Street? Hra je počínaje dneškem oficiální a Microsoft Forza Street rovnou zdarma vydal pro Windows 10 skrze svůj obchod Microsoft Store.

Street vám nabídne sbírání legendárních vozů, a také herní styl, který má vyhovovat širokému spektru hráčů. Takže novinka přinese zábavu pro hráče, kteří hledají krátké závody na odreagování a také pro fanoušky rozsáhlé kampaně.

Vyhrávejte za závody nejrůznější legendární auta od klasických muscle vozů až po moderní či retro supersporty. Proměňte svoji garáž na trofejní sál.

Optimalizované ovládání se zaměřuje na načasování použití plynu, brzdy a turba, zatímco akční kamera sleduje vše pěkně zblízka.

Pusťte se do závodů kdykoli a kdekoli. Vyzkoušejte si krátké minutové závody, nebo se ponořte do nekonečného příběhu s několika cestami k vítězství.

Forza Street je zdarma a Microsoft slibuje, že bude do hry pravidelně přidávat nový obsah. Později dorazí také verze pro iOS a Android, ale zatím není přesný termín.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama