Vychází seriál z prostředí profesionálního hraní League of Legends, Players obdrží 10 epizod
Esport Článek Vychází seriál z prostředí profesionálního hraní League of Legends, Players obdrží 10 epizod

Vychází seriál z prostředí profesionálního hraní League of Legends, Players obdrží 10 epizod

David Jiránek

David Jiránek

16. 6. 2022 16:33

Komediální seriál je dostupný na Paramount+.

Reklama

Americká profesionální liga LCS nebude fanouškům League of Legends neznámá. Slabší, přesto velice populární region v populární MOBA hře se stal dějištěm seriálu Players od Paramount. Seriál má premiéru 16. června a obdrží 10 epizod v první sérii.

Players mají na svědomí tvůrci Amerického Vandala, jednoho z velmi oceňovaných seriálů. Komedie z prostředí League of Legends esportu v sobě kloubí vtipné momenty a dokumentární sérii mapující cestu fiktivního týmu.

Hlavními postavami jsou dva hráči, 17letý mladík a 27letý veterán. Oba musejí najít souhru, aby tým po letech neúspěchů konečně začal vyhrávat.

V seriálu se objevují scény ze skutečného LCS studia a zápasů. V rámci dokumentární části potkáme komentátory, uvaděče, analisty a další členy vysílání skutečného LCS. Nechybí hráči a týmy z ligy.

Součástí fiktivního týmu je i skutečný profesionální hráč s přezdívkou Arrow, který působil v týmech Phoenix1, Optic Gaming a Immortals.

Seriál je dostupný na streamovací službě Paramount+, kde v den premiéry budou k dispozici první tři díly. Následující epizody se budou objevovat týdně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama