Vychází šílená akce Agents of Mayhem
Gaming Článek Vychází šílená akce Agents of Mayhem

Vychází šílená akce Agents of Mayhem

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 8. 2017 11:08

Autoři Saint’s Row vydávají novou hru. Jak dopadla v recenzích?

Reklama

Dnes u nás digitálně vychází akční Agents of Mayhem, krabicové verze budou dostupné od 18. srpna. Hru mají na svědomí tvůrci série Saint’s Row a s novinkou posunuli hranice šílenosti ještě dále. Zkrátka na vás čeká akce plná výbuchů ve velkém městě, která se moc nenechá realitou omezovat.

Vychází šílená akce Agents of Mayhem

Ve hře dostanete pod kontrolu trojici agentů. Tradičně každý vyniká v něčem jiném a jejich správná volba vám tak může dost ulehčit hraní. Nepřítelem je tajemná kriminální organizace Legion, tradičně chce ovládnout svět. Vy ji samozřejmě musíte překazit plány a vypořádat se také s jejich šéfem. Jako Mayhem agenti máte povolení dělat, „co sakra chcete, abyste Legion porazili“.

Průměr recenzí se na metacritic.com aktuálně pohybuje okolo 70 bodů, což je takový slušný nadprůměr. Hodnocení se poměrně dost shodují v tom, že je Agents of Mayhem dobrá hra, která ale nepřináší nic nového a unikátního, čím by si vás získala. Na druhou stranu, pokud hledáte explozivní zábavu, tak vám tato negativa ani vadit nemusí. Připravujeme rovněž naši recenzi, na kterou se můžete brzy těšit.

Agents of Mayhem vyšlo pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama