Vychází The Surge 2, jak vypadají recenze?
Gaming Článek Vychází The Surge 2, jak vypadají recenze?

Vychází The Surge 2, jak vypadají recenze?

Filip Němeček

Filip Němeček

25. 9. 2019 13:52

Další souls hra je hodnocena lépe než předchůdce, ale ne o moc.

Reklama

Dnes - 24. září - se na pulty obchodů dostává pokračování “souls” hry The Surge. Dvojka přináší variabilnější prostředí, větší herní svět a nové možnosti v soubojích mimo řadu dalších novinek a vylepšení.

PC verze hry se v době psaní může chlubit průměrem 77 bodů na metacritic.com z celkem 17 recenzí. PlayStation 4 verze má 74 bodů z 15 recenzí. Pro Xbox One jich není dostatek pro zobrazení průměru.

Výsledek je zatím lepší o pár bodů než v případě prvního dílu. Z recenzí to vypadá, že pokud chcete prostě další “více The Surge” a nečekáte razantní vylepšení oproti prvnímu dílu, tak vás The Surge 2 bude bavit. Jestli jste ale doufali, že tvůrci hru vypilují po všech směrech, tak to se dvojce zřejmě nepovedlo.

The Surge 2 představuje drsný sci-fi dystopický svět, který můžete prozkoumat a ve kterém musíte přežít. Vytvořte si vlastní postavu a rozhodněte se, jaký přístup zaujmete k hardcore kontaktním soubojům, které otestují vaše reakce a schopnost vytvořit dobrou postavu pro RPG. Propracovaný systém rozvoje postavy a jejích úprav vám umožní rozhodovat se, jakou výbavu použijete a jak budete bojovat s nepřáteli. Oproti prvnímu dílu se hra dočkala spousty rozšíření, včetně náročného, ale uspokojivého směrového parírování a doprovodných dronů, které můžete používat na desítky způsobů. Vrací se i zaměřování končetin a popravy, a to v novém a vylepšeném provedení, takže se připravte na zaměřování, kořistění a používání všeho, co na svých nepřátelích vidíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama