Vydání plné verze ARK: Survival Evolved se opozdí
Gaming Článek Vydání plné verze ARK: Survival Evolved se opozdí

Vydání plné verze ARK: Survival Evolved se opozdí

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

2. 8. 2017 11:46

Akce ARK: Survival Evolved nevyjde za týden, jak bylo dříve oznámeno, ale až na konci srpna.

Reklama

Vydání plné verze ARK: Survival Evolved se opozdí

Přesun z early accessu, kde hra ARK: Survival Evolved byla více než dva roky, se měl podle dřívějších slov konat už ani ne za týden 8. srpna. Vývojáři ze studia Wildcard začátkem druhého prázdninového měsíce však oznámili, že se vydání plné verze opozdí. Konkrétně k němu dojde na konci prázdnin, 29. srpna.

Vývojáři uvedli, že ke zdržení dojde z důvodu, že by něco nestihli. Právě naopak, hra je víceméně připravena, jen chtějí doladit detaily a části, u kterých se jim zdá, že z nich mohou dostat více. Ze stejného důvodu tak dojde i ke zpoždění rozšíření Ragnorak. Vývojáři ovšem slibují, že aktualizace bude mnohem větší, než i oni sami původně plánovali.

Hluboce se omlouváme všem, kteří jsou tímto způsobem negativně ovlivněni. Jsme naštvaní, jelikož nejsme tam, kde jsme chtěli a plánovali být. Zpoždění jsme chtěli řešit dříve, ale nebyli jsme si zcela jisti, jak přesně to s vývojem bude, tak jsme nechtěli učinit žádné oficiální prohlášení.

Plné verze střílečky, ve které musíte, ať už sami nebo s kamarády, přežít ve světě ovládaném dinosaury, se dočkáme 29. srpna pro PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama