Výprodej vizuálních novel. Vybrali jsme nejlepší hry za pár kaček
i Zdroj: Skybound Games
Hry zdarma Článek Výprodej vizuálních novel. Vybrali jsme nejlepší hry za pár kaček

Výprodej vizuálních novel. Vybrali jsme nejlepší hry za pár kaček

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 8. 2023 20:20 1

Na Steamu lze nyní levně koupit jedny z nejlepších adventur na trhu.

Reklama

Ve službě Steam se pořádá od 7. do 14. srpna Festival interaktivního hraní. V rámci něj si lze zakoupit mnoho titulů z žánrů adventur a vizuálních novel za pouhých pár stovek korun. Redakce Grunex.com vybrala hry, které rozhodně stojí za pozornost, jelikož se těší vysoké popularitě, kvalitnímu zpracování a výbornému hernímu zážitku.

Právník - detektiv

Asi nejslavnější vizuální novela po celém světě. V roli právníka řešíte poutavé detektivní příběhy, které svými scenáristickými kvalitami připomínají díla Agathy Christie (Vražda v Orient expresu) nebo Arthura C. Doylea (Sherlock Holmes). Kromě pátrání na místech činu si vyzkoušíte usvědčit vraha i přímo u soudu. Ve slevě jsou nyní Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy za 9,89 eura (240 Kč) a The Great Ace Attorney Chronicles za 19,99 eura (4885 Kč), případně je možné zakoupit balíček obou sérií za 25,19 eura (610 Kč).

Živí mrtví

Velmi kvalitně zpracovaná postapokalyptická adventura plná zombie The Walking Dead: The Telltale Definitive Series nabízí kompletní kolekci všech dílů této série za 16,99 eura (412 Kč). V balíčku jsou hlavní čtyři dějství sledující život Clementine, a dále pak spin offy 400 Days a Michonne. Největším plusem titulů byla volba dialogových možností, díky čemuž hráč ovlivňuje vývoj děje, který se pak přenáší v rámci všech dílů. Jelikož se jedná taky o remaster, mají tituly vylepšené grafické zpracování a některé prvky hratelnosti.

Česká historie

Za akční cenu jsou i historické tituly od českého nezávislého studia Charles Games. Attentat 1942, vyprávějící příběh atentátu na říšského protektora Reinharda Heydricha z roku 1942, je za pouhého 1,79 eura (43 Kč). Svoboda 1945: Liberation, mapující poválečný odsun Němců z osady v Sudetách, pak koupíte za 5,59 eura (136 Kč).

Pokec u kávy

Velmi kladně hodnocená vizuální novela z posledních let je Coffee Talk, ve které u šálku horké kávy řešíte moderní problémy lidí. Hru lze označit za „kecací simulátor,“ ovšem dialogy jsou velmi poutavě napsané a pár hodinová hratelnost vás pohltí. Titul z roku 2020 lze pořídit za 7,67 eura (186 korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama