Jaké hry rozdal Epic Games Store v prosinci a na Vánoce 2023?
i Zdroj: Grunex.com za použití AI
Gaming Článek Jaké hry rozdal Epic Games Store v prosinci a na Vánoce 2023?

Jaké hry rozdal Epic Games Store v prosinci a na Vánoce 2023?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

22. 12. 2023 18:40 1

Poslední roky doprovází trend velkých slevových akcí a rozdávání her zdarma na různých herních platformách jako je Steam, Epic Games Store nebo GOG. V tomto článku se zaměříme na velkou vánoční akci platformy Epic Games Store, která opět čelila úniku informací a leakeři postupně zveřejňují jména her, které by nám měly být dostupné brzy zdarma.

Reklama

Vánoční akce na Epic Games Store je již v plném proudu a zvídavým uživatelům se podařilo částečně rozkrýt, jaké hry zdarma na nás v prosinci 2023 čekají. Opakuje se tak únik informací z předchozího roku, kdy se mezi veřejnost s předstihem dostal seznam všech her, které Epic během prosince plánoval rozdávat.

Epic už po několik let rozdává na své platformě Epic Games Store, která je odpovědí na konkurenční Steam, vždy v prosinci několik her. Pro uživatele jsou pravidelně dostupné zcela zdarma. V nabídce se většinou nachází spoustu méně známých titulů, alespoň jeden věhlasnější titul ale Epic každoročně během akce rozdá. V minulém roce to byl například Death Stranding.

Během letošních Vánoc nadělí Epic Games Store svým uživatelům 17 her. Na Redditu už vzniklo vlákno s několika úniky, v minulosti se tyto spekulace většinou potvrdily a proto vám nabízíme seznam údajně plánovaných her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama