Vývojáři ukazují hardware požadavky Atomic Heart
Gaming Článek Vývojáři ukazují hardware požadavky Atomic Heart

Vývojáři ukazují hardware požadavky Atomic Heart

Adam Král

Adam Král

12. 2. 2023 20:11

Kromě nich se dozvídáme i další informace o hře.

Reklama

Pokud pomineme Hogwarts Legacy, kterým se mimochodem v prodejích daří velmi dobře, jednou z nejočekávanějších her letošního roku je i Atomic Heart od Mundfish. Titul samotný vychází za necelé dva týdny a vývojáři tak odhalují další informace. Mezi klíčová sdělení patří hardwarové požadavky na počítače a nutno podotknout, že nevypadají přehnaně.

Vývojáři ukazují hardware požadavky Atomic Heart

Kromě zveřejnění požadavků jsme se také dočkali rozhovoru na portálu wccftech s režisérem hry a zakladatelem studia Mundfish, Robertem Bagratuni. Ten se pro magazín rozpovídal o hře a jejím vývoji. Fanoušci se tak dozvěděli další nálož informací. Jednou z nich například je, že haptická odezva a adaptivní spouště u ovladače od PlayStation 5, DualSense, bude podporována i u Atomic Heart.

Hráči na konzolích si také budou moci zvolit, jestli chtějí dynamické či nativní 4K rozlišení spolu s nastavením na výkon. Zároveň ale hra oproti DOOMu či Wolfensteinu neumožňuje nastavení FOV (Field of view). Konzoloví hráči se ale zároveň budou muset obejít bez ray-tracingu. Celý rozhovor je dostupný v angličtině na tomto odkaze a pro všechny fanoušky hry jistě stojí za přečtení.

Atomic Heart dorazí už 21. února na starou i novou generaci PlayStationu a Xboxu. Nezapomíná se ani na počítače, kde bude hra dostupná už od prvního dne v předplatném Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama