Vyzkoušejte si Call of Duty: Infinite Warfare o víkendu zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si Call of Duty: Infinite Warfare o víkendu zdarma

Vyzkoušejte si Call of Duty: Infinite Warfare o víkendu zdarma

Adam Kočvara

Adam Kočvara

29. 7. 2017 16:13

Loňské Call of Duty si můžete vyzkoušet přes víkend zdarma, a poté koupit s velkou slevou.

Reklama

 

Vyzkoušejte si Call of Duty: Infinite Warfare o víkendu zdarma

 

S vydáním remasteru Call of Duty: Modern Warfare se vývojáři ze studia Activision rozhodli, že PC hráčům udělají radost. A tak jejich loňská hra Call of Duty: Infinite Warfare podlehla padesátiprocentní slevě a aby toho nebylo málo, tak si hru až do 30.7 můžete vyzkoušet zdarma! Vývojáři ale bohužel upozorňují, že zdarma je dostupný jen multiplayer, tudíž si nezkusíte singleplayer či legendární zombie mód.

Legacy a Deluxe edice hry byly také zlevněny, a to o 38% a 40%. Základní hra vás tedy nyní vyjde na 29,99€, což je v přepočtu přibližně 780Kč. Legacy edice vás bude stát 49,59€ (v přepočtu 1290Kč) a Deluxe edice vyjde na 59,99€ (v přepočtu 1560Kč). 

Hra byla vydána před necelým rokem - konkrétně 4. listopadu 2016. Je tedy pozoruhodné, že jsme se padesátiprocentní slevy dočkali tak brzy. Jeden z důvodů může být ten, že hra není komunitou přijímána kladně. Důkazem toho je i její hodnocení na Steamu, kde dostala jen 30% kladných recenzí. Pokud vás ale recenze neodradili, a hru si chcete stále zkusit, je to možné ZDE.

A co si o kroku Activision myslíte vy? Zahrajete si Call of Duty: Infinite Warfare, či vás hra nezajímá? O svoje názory se s námi podělte v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama