Vyzvedněte si zdarma parádní real-time strategii Homeworld: Deserts of Kharak
i Zdroj: Gearbox Software
Hry zdarma Homeworld: Deserts of Kharak Článek Vyzvedněte si zdarma parádní real-time strategii Homeworld: Deserts of Kharak

Vyzvedněte si zdarma parádní real-time strategii Homeworld: Deserts of Kharak

Adam Němec

Adam Němec

25. 8. 2023 14:15

Další čtvrtek znamená další hru zdarma na Epic Games Store, tentokrát si pro nás připravili velmi dobře hodnocenou real-time strategii Homeworld: Deserts of Kharak od kanadskéhou studia Blackbird Interactive, které můžete znát například z Hardspace: Shipbreaker.

Reklama

Fanoušci série Homeworld si možná pamatují původní dva díly z let 1999 a 2003. Jednalo se o vesmírné RTS, ve kterém jste se starali o svou vesmírnou stanici a bojovali s ostatními frakcem. Na svou dobu se jednalo o relativně inovativní hru. Po několika letech se část tvůrců od studia odtrhla a spolu založili Blackbird Interactive a jejich první hrou byl právě v roce 2016 Homeworld: Deserts of Kharak.

Jak je na první pohled jasné, o vesmírné RPG se nejedná. Deserts of Kharak je totiž prequelem obou původních Homeworldů a odehrává se 106 let před prvním dílem. Vy se vydáte na expedici po písečné planetě Kharak. Hra má dohromady 4 frakce, které se v pouštích perou o dominanci.

Od recenzentů i hráčů sklidila hra velmi pozitivní hodnocení. Na stránce Metacritic si hra drží hodnocení 79 od recenzentů a 8.0 od hráčů. Na Steamu má hra 83% pozitivních recenzí.

Homeworld: Deserts of Kharak je do 31. srpna dostupné zdarma v Epic Games Store, hru je také možné pořídit na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama