war-thunder-privita-namorni-bitvy-a-vr
Gaming Článek War Thunder přivítá námořní bitvy a VR

War Thunder přivítá námořní bitvy a VR

Filip Němeček

Filip Němeček

22. 8. 2016 09:53

Přinese je aktualizace Knights of the Sea. Chystá se také podpora pro virtuální realitu.

Reklama

Na GamesComu představili tvůrci War Thunder rozšíření bojiště. K tankům a letadlům se přidají lodě. Minimálně z počátku je v plánu nabídnout spíše menší plavidla, aby byly bitvy zábavné a zároveň se hra mohla držet blíže k realitě. Velké bojové lodě mají možná přijít později, pokud se prokáže v testování, že mohou fungovat.

Ve War Thunder se tak na moři utkají menší lodě, které jsou vyzbrojené hlavně těžkými kulomety, ale mají také menší počet torpéd. Pro realistické zpracování vody je použita Nvidia technologie WaveWorks a také detaily lodí vypadají opravdu pěkně.

Do War Thunder se dále chystá také podpora pro virtuální realitu a to nejen pouze pro drahé headsety, jako je Oculus Rift nebo HTC Vive. Realistický pohled z kokpitu letadla nebo tanku si užijete i při připojení mobilního telefonu a použití mobilního VR headsetu. Celá VR podpora má fungovat jako dodatečná možnost, jak se nechat více vtáhnout do hry. Na stánku Gaijin Entertainment jsem si mohl virtuální realitu vyzkoušet a i přes mobilní telefon to vypadalo dost dobře a hra tak dostala úplně nový rozměr. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama