Wargaming.net: Nejpopulárnější herní distributor na Ukrajině
Gaming Článek Wargaming.net: Nejpopulárnější herní distributor na Ukrajině

Wargaming.net: Nejpopulárnější herní distributor na Ukrajině

Thundarr

Thundarr

14. 2. 2018 14:32

Kolik času strávíte průměrně u hraní her od Wargamingu?

Reklama

Newzoo, analytická společnost, která zkoumala trh s videohrami, analyzovala firmu Wargaming od začátku roku 2018.

Na národní úrovni je Wargaming.net nejoblíbenějším vydavatelem na Ukrajině, 29,7% hráčů hraje alespoň jeden z jejich titulů. Rusko a Česká republika zaujímají 2. a 3. místo s 26,6% a 19,5% podílem na trhu. V Rusku je Wargaming.net druhým největším vydavatelem hry, těsně za společností Valve Corporation, která má 28,3%. Velká část hráčů v těchto zemích hraje více než jeden titul od WG, od 12% do 19%.

Wargaming.net: Nejpopulárnější herní distributor na Ukrajině

World of Tanks je nejpopulárnějším titulem na PC na Ukrajině i v Rusku. V Rusku hraje velká část hráčů World of Tanks a udělají si také čas na hraní PUBG - až 8,9%.

Pokud jde o World of Warships, největší publikum, až 3% jeho hráčů pochází z Německa, což je 18. nejpopulárnější hra mezi německými hráči na PC.

Řečtí hráči strávili nejvíce času při hraní titulu s průměrným trváním téměř 3 hodin ve srovnání se světovým průměrem dvou hodin. Američtí hráči tráví většinu času hraním World of Tanks s průměrným trváním 2 hodiny a 49 minut ve srovnání s celosvětovým průměrem 2 hodin. Hra hraje na 25. místě v USA

Obecně řečeno, hry Wargaming mají jeden z nejvyšších podílů času stráveného při hře, mezi všemi počítačovými hrami, což svědčí o jejich vysoké účinnosti při získávání a udržování hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama