Warzone hráč HusKerrs podepisuje smlouvu s prestižním týmem
Esport Call of Duty: Modern Warfare Článek Warzone hráč HusKerrs podepisuje smlouvu s prestižním týmem

Warzone hráč HusKerrs podepisuje smlouvu s prestižním týmem

Adam Král

Adam Král

9. 9. 2022 14:12

Jeden z nejlepších hráčů Call of Duty: Warzone podepisuje smlouvu s esportovým týmem.

Reklama

V Call of Duty: Warzone nalezneme mnoho skvělých hráčů nehledě na pohlaví nebo věk. Jedním z nich je i streamer Jordan ‘HusKerrs’ Thomas, který se hře věnuje už dlouho a je považován za jednoho z nejlepších hráčů Warzone na světě. V červenci si polepšil a posunul se na místo čtvrtého nejvíce vydělávajícího hráče hry s neuvěřitelnými 334 000 dolary za celou svou kariéru. Peníze se díky nové smlouvě s jedním prestižním týmem jen pohrnou.

HusKerrs a Luminosity Gaming

Byl to právě HusKerrs, který na loňském šampionátu se svým kolegou předvedl famózní výkon a odnesl si domů 40 000 dolarů. Profesionální hráč se účastní letošních Worlds ve Warzone po boku UnRational, kde soutěží o prizepool ve výši 300 000 amerických dolarů. Bude se jednat o poslední tým v barvách UnRational, protože Jordan má pro své fanoušky překvapivé oznámení.

HusKerrs si nově zahraje pod záštitou Luminosity Gaming. Jedna z nejlepších organizací v Severní Americe uveřejnila na Twitteru video s nadpisem „král Battle-royale přichází!". Jestli je HusKerrs nejlepším hráčem světa, necháme na posouzení podle jeho výkonů v budoucnu. Už teď je ale jasné, že před sebou bude mít nabitý kalendář.

S kompetitivním hraním v týmu má hráč také zkušenosti – v minulosti hrál za Rogue a NRG Sports, letos se umístil na prvním místě v Resurgence turnaji a odnesl si 10 000 dolarů v New York Subliners WarzoneMania 3. V následujících měsících si zahraje i proti Evropě. V severoamerické Worlds sekci totiž postoupil a nyní ho čekají ti nejlepší z nejlepších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama