We Happy Few - plná verze za dveřmi
Gaming Článek We Happy Few - plná verze za dveřmi

We Happy Few - plná verze za dveřmi

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 8. 2018 15:42

Dystopická akční adventura je po dlouhé cestě téměř tady.

Reklama

Město Wellington Wells ožívá, připravte se! Dystopická akční adventura s procedurálně generovaným světem We Happy Few je po dlouhé cestě napříč předběžným přístupem konečně na jejím konci. Už 10. srpna vyjde oficiálně plná verze, a to nejen pro PC, ale také konzole Xbox One, Playstation 4 a s podporou HDR a 4K pro Xbox One X a Playstation 4 Pro.

Píše se příběh o radosti

Čas opravdu letí. Do early-accessu hra vstoupila už 26.6.2016 a na začátku představila pouze fungující akční složku hry, která čítala procedurálně generované město Wellington Wells a survivalové mechaniky. Abychom si vše pro jistotu připomněli - Wellington Wells je městečkem, ve kterém jsou obyvatelé závislí na Radosti. Tahle radost je ale ve skutečnosti drogou, která opravdu činí její uživatele šťastnými, přestože realita dění ve městě je mnohem temnější. Hrát budete moci za tři různé charaktery s vlastními příběhovými linkami, což je koneckonců právě hlavní a nejdůležitější novinkou - příběh We Happy Few by měl nabídnout přibližně 20 hodin radosti pro nás, hráče.

Nebudou chybět prvky RPG, crafting, vylepšování vlastností postav a spousta dalších vychytávek. Osobně si myslím, že se na We Happy Few tak trochu zapomnělo právě díky tomu, že doposud hra v předběžném přístupu nabízela spíše stereotypní hon za svobodou. Příběhová linie je ale právě tím, na co jsem se od začátku těšil nejvíc a věřím, že teprve teď se možná skutečný potenciál akční adventury s efektním vizuálním zpracováním projeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama