World of Warcraft nabízí po omezenou dobu netradiční herní mód. Popírá tím svůj vlastní žánr
i Zdroj: Blizzard
Gaming World of Warcraft Článek World of Warcraft nabízí po omezenou dobu netradiční herní mód. Popírá tím svůj vlastní žánr

World of Warcraft nabízí po omezenou dobu netradiční herní mód. Popírá tím svůj vlastní žánr

Matouš Sychra

Matouš Sychra

22. 3. 2024 14:00

Nejpopulárnější MMO na světě, World of Warcraft, po omezenou dobu nabídne herní režim battle royale s tematickým názvem Plunderstorm.

Reklama

Hráči WoW už jistě netrpělivě očekávají příchod nové expanze The War Within, která by měla vyjít v letošním roce. Vývojáři v Blizzardu se rozhodli hráčům zpříjemnit čekání a přichází s něčím, co jsme ve světě MMO her ještě nezažili. Časově omezený herní režim Plunderstorm je již nyní dostupný a do hry přináší režim battle royale.

I když se jedná pouze o časově omezenou záležitost. Zařazení tohoto herního režimu asi nikdo nečekal. Blizzard tento herní mód vyvíjel mimo testovací servery, což znamená, že nikdo neměl možnost se k jakýmkoli náznakům o tom, co se chystá, dostat. A to dokonce ani datamineři. Plunderstorm jednoduše popírá vše, co víme o tom, jak se hraje WoW.  

Jediné, co potřebujete ke spuštění Plunderstorm, je aktivní předplatné. Hrát se dá jak v rámci WoW Classic, tak i v rámci WoW Dragonflight. Nicméně je ještě potřeba vytvořit si novou postavu čistě pro tento režim. Cílem je samozřejmě zůstat naživu jako poslední. Nejsou tu třídy jako v klasickém WoW, zde si v průběhu zápasu musíte nastřádat co nejvíce zdrojů zabíjením nepřátel. K dispozici vám bude nanejvýš šest kouzel a bojuje se bez auto-attacků.

Oblast, kterou navštívíte se jmenuje Arathi Highlands a v jednom zápase bude maximálně 60 hráčů najednou. Buď sami nebo v týmu po dvou se pak vrhnete do zápasu, který by měl trvat nanejvýš 10 - 15 minut. Jedná se o zajímavou odbočku od žánrové formule, Blizzard umí překvapit a toto je jen další důkaz. Není známo, jak dlouho bude Plunderstorm dostupný, ovšem mělo by to být minimálně několik týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama