[WoT Konzole]  World of Tanks Mercenaries přináší novou aktualizaci
Gaming WoT Článek [WoT Konzole] World of Tanks Mercenaries přináší novou aktualizaci

[WoT Konzole] World of Tanks Mercenaries přináší novou aktualizaci

Thundarr

Thundarr

24. 5. 2019 12:16

Aktualizace WoT: Mercenaries 4.10 implementuje velmi očekávané změny hráčů

Reklama

World of Tanks na konzolích se těší nemalé oblibě. Nyní vám přinášíme informace o nové aktualizaci s číslem 4.10, která do hry přináší očekávané změny. V aktualizaci naleznete návrat režimu RTS, nové tanky a mnohem více. 

Aktualizace 4.10 do World of Tanks: Mercenaries přináší změny do uživatelského rozhraní. S novým indikátorem zbrojní hodnoty už velitel nemusí hádat, jaký má tank pancíř. Zvýrazněním vybraného prvku se namísto vzdálenosti od cíle zobrazí přesná hodnota. Tím skončí hádání a umožní vám zvýšit efektivitu taktiky.

Fanoušci hry rádi přivítají nové kamufláže pro československé, italské, SSSR a německé tanky. Podle očekávání hráčů se zlepšila rotace map a vyvážení tanků.

Do 27. května nás potěší nová verze režimu RTS, Commander Mode. Výrazně se zlepšila kontrola (včetně podpory klávesnice a myši) nových tanků a objevila se zcela nová mapa Berlín.

Dostupné prémiové tanky se rozšířily o dva nové modely Mauerbrecher VK 168.01 (P) a ELC Even 90. První jmenovaný bude k dispozici až do 10. června. Mauerbrecher VK 168.01 (P) se vyznačuje silným pancéřováním, které chrání tank a kvalitní dělo, jenž může způsobit více než 440 bodů poškození na jeden výstřel. ELC I 90 je lehký tank, velmi mobilní a poskytuje vynikající podporu střelby tam, kde ho tým potřebuje. Tento francouzský stroj bude k dispozici do 11. června.

Vrací se také týdenní akce, které si komunita oblíbila. Například tento týden si koupíte o 50%  levněji tank Bear KV-122 a výsledek spolupráce se švédskou skupinou Sabermind - tank Primo Victoria.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama