[WoT] Lehký tank T92 opět v prodeji
Gaming WoT Článek [WoT] Lehký tank T92 opět v prodeji

[WoT] Lehký tank T92 opět v prodeji

Thundarr

Thundarr

12. 9. 2018 17:35

V prodeji je nyní skvělý lehký tank osmého tieru.

Reklama

Wargaming ohlásil příchod kolových lehkých tanků, které by měly nahradit klasické lehké tanky v odhalování nepřátel. Nyní ale vypustily do prodeje jeden z kvalitnějších lehkých tanků. 

Tank T92 byl vyvinut v padesátých letech jako výsadkové vozidlo. I když tento prototyp nebyl nikdy nasazen do opravdového boje, přesto má T92 velice zajímavé schopnosti, kterými se může ve hře World of Tanks předvést.

Tento tank má velmi dobrou kamufláž, která dosahuje výjimečných hodnot a navíc se může spolehnout na výborný odpor terénu a skvělou rychlost. Jako lehký tank má nadprůměrný dohled i celkem dobrý záporný náměr děla. Tento tank je skvělý v odhalování nepřátel, ať už aktivním, nebo pasivním!

Ve zkušených rukou může T92 díky pohyblivosti překvapit nepřátele a plnit tak roli podpůrného útočníka z boku nebo lovce dělostřelectva. Přidejte si ho do garáže!

Akcido představuje T92

WG:Projekt výsadkového lehkého tanku. Byl vyvinut společností Aircraft Armaments jako náhrada za M41. Plán začleňoval mnoho inovací. Vyrobily se dva prototypy, které prošly zkouškami na cvičišti v Aberdeenu. V červnu 1958 byl projekt zrušen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama