[WoT] Na supertest se opět vrací Charkov
Gaming WoT Článek [WoT] Na supertest se opět vrací Charkov

[WoT] Na supertest se opět vrací Charkov

Thundarr

Thundarr

8. 4. 2019 13:57

Snad neexistuje mapa, která měla tolik testovacích verzí. Nyní to ale vypadá, že se Charkov vrací.

Reklama

Máme pro vás novou video prezentaci obnoveného Charkova. Toto je zvětšená verze mapy, má rozměry 1000×1000 metrů a vyniká silně přepracovanou otevřenou částí. Kromě toho mapa byla otočena o 45 stupňů ve srovnání se starou verzí, to jsme ale již viděli v poslední verzi, která byla testována před časem. Rozložení ulic více připomíná klasickou mřížku. Ulice jsou navíc umístěné pod úhlem, který vytváří jasné boky, jenž mohou být použity různými typy vozidel.

Myslím, že již nyní by mohl Wargaming vydat speciální event návrat na Charkov, kde kdyby zveřejnil všechny testované verze, nepřišlo by hráčům, že se mapy opakují. Jsem rád, že vývojáři dospěli k nějaké verzi, která splní tabulkové statistiky, i tak ale vzniklo z mapy další symetrické bojiště. 

Opravdu si nemyslím, že by obě strany mapy měly být prakticky identické. Však proč? Je to přece jen hra, jednou jsem na tom lépe, protože mám lepší pozici, jindy zase hůře. Zkušenější hráč si dokáže poradit se vším. Trochu mne mrzí, že všechny mapy poslední doby, jsou hodně symetrické. Myslím, že by trocha nepravidelnosti neuškodila.

Minimapa Charkova

[WoT] Na supertest se opět vrací Charkov

Video prezentace upravené mapy Charkov

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama