[WoT] Na supertestu Controcarro 1 Mk. 2
Gaming WoT Článek [WoT] Na supertestu Controcarro 1 Mk. 2

[WoT] Na supertestu Controcarro 1 Mk. 2

Thundarr

Thundarr

3. 6. 2022 16:41

Nový italský stíhač tanků se objevil na supertestu. Jedná se o tieru IX TD s automatickým nabíjením.

Reklama

Supertest již přivítal italský tier IX Controcarro 1 Mk. 2, který bude reprezentovat novou linii italských vozidel této třídy.

Umožňuje vám hrát na střední i blízkou vzdálenost. Počínaje úrovní VII budou mít všechna vozidla autoloader, ale jejich zbraně budou fungovat trochu jinak než klasické děla, které již znáte. Ve většině případů bude nejlepší hrát vozidla této větve stejně jako vozidla s cyklickou zbraní. Ve srovnání s vlastnostmi děl ostatních vozidel ve hře má tento italský stíhač tanků schopnost rychle znovu nabít zásobník a způsobit vysoké poškození na jeden výstřel, aniž by se musel starat o dlouhé doby nabíjení.

[WoT] Na supertestu Controcarro 1 Mk. 2

Stroj je vybaven 127 mm dělem s automatickým nabíjecím systémem na 4 střely. Doba nabíjení mezi ranami je 10 s a celková doba nabíjení je 24 s. Průbojnost pancíře u standardní munice APCR je 255 mm a u speciální munice HEAT je 325 mm. Poškození na jeden výstřel je 490 HP.

Toto vozidlo má na svou úroveň silné pancéřování. Čelní pancíř korby a věže dosahuje 290 mm. Úhel otáčení věže je omezen na 80 stupňů. Odolnost: 1 800 HP. Maximální rychlost vpřed: 35 km/h. Výkon na tunu: 13,1 KM/t.

Controcarro 1 Mk. 2 bude mít podobný herní styl jako vozidlo nejvyšší úrovně nové linie italských stíhačů tanků. Bude mít stejné výhody a nevýhody, ale bude na nižší úrovni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama