[WoT] Návrat legendy: Kampánie
Gaming Článek [WoT] Návrat legendy: Kampánie

[WoT] Návrat legendy: Kampánie

Tomáš Grézl

Tomáš Grézl

7. 11. 2017 13:19

WarGaming právě pracuje na přepracování známé mapy Kampánie.

Reklama

[WoT] Návrat legendy: Kampánie

Tankisté!

Pokud hru hrajete už nějaký ten pátek, tedy alespoň od doby před patchem 9.12, jistě si pamatujete mapu Province, tedy s českým překladem Kampánie. Pokud jste hráči, co si tuto mapu nepamatujete, pojďme si ji pár slovy shrnout.

Tato mapa byla přesně jako dělaná pro camp. Byla omezená na tier 3 (ze začátku ale byla dostupná i pro tier 10), ale jelikož byla opravdu malinká (600x600) a z jedné báze šlo krásně vidět na druhou, tanky, jako FCM 36 Pak 40, se svým dohledem na této mapě mohly kralovat. Bohužel se na této mapě tedy nedalo zahrát nic moc smysluplně taktického, proto se WG rozhodlo tuto mapu kompletně odstranit ze hry. (Stejně jako Severní pobřeží a Skrytou vesnici, také v tomto patchi).

 

[WoT] Návrat legendy: Kampánie

[WoT] Návrat legendy: Kampánie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyní se však WG chystá tuto mapu do hry vrátit, podle jejich slov prošla mapa velkými úpravami, které momentálně prochází testováním. Doufají, že se tato mapa již brzy vrátí do World of Tanks. Nová Kampánie byla přepracována pro vozidla vyšších úrovní - mapa je nyní větší, vzdálenost mezi balkóny na obou stranách je větší, aby se zamezilo "náhodnému" odhalování nepřátel během manévrování. Také byly přidány nové místa, pro umožnění taktického boje. 

Jak mapa vypadá v ranné fázi testování? No, můžete se podívat sami. :) 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama