[WoT] Podrobnosti o zimní aukci 2023 ve World of Tanks
Gaming WoT Článek [WoT] Podrobnosti o zimní aukci 2023 ve World of Tanks

[WoT] Podrobnosti o zimní aukci 2023 ve World of Tanks

Thundarr

Thundarr

15. 2. 2023 14:00

Máme zde aukci, musíte se ale do ní připojit ručně.

Reklama

Aukce je zpět s pěti unikátními položkami. Každá bude k dispozici na jeden den mezi 15. a 20. únorem a rozhodně o ně nebudete chtít přijít! Každá šarže je impozantní vozidlo vysoké úrovně s vysokou sběratelskou hodnotou. Čekejte jak na zcela nová vozidla, tak na ta, která jsou ve hře již delší dobu. A některé mají jedinečné styly založené na mýtech a legendách z celého světa!

TERMÍNY: 15. – 20. února. * Sázky jsou přijímány od 10:00 do 1:00 následujícího dne.

Každá položka bude dána do veřejné dražby. To znamená, že když je položka aktivní, budete moci vidět počet učiněných nabídek a také konkurenční nabídku (poté, co počet nabídek překročí počet dostupných položek).

Přístup k aukci

Do aukce se můžete přihlásit prostřednictvím speciální stránky v herním obchodě. Dokud je aukce aktivní, zkontrolujte ji alespoň jednou denně!

Aukční mechanika

Když otevřete aukční obrazovku, můžete zadat nabídku, kterou jste ochotni za položku zaplatit. Tato částka bude automaticky stržena z vašeho účtu. Počet vítězných hráčů bude záviset na počtu dostupných položek. Pokud více hráčů učiní nejnižší vítěznou nabídku a je jich více než dostupných položek, bude los přidělen hráčům, kteří umístili své nabídky jako první. **Příklad: Pokud má 700 dražitelů stejné a nejnižší vítězné nabídky a zbývá pouze 500 položek, vyhraje prvních 500 dražitelů.

Tentokrát bude každá položka dána do veřejné dražby. To znamená, že kromě samotné šarže, celkového počtu produktů, minimálního příhozu a lhůty pro přijímání nových příhozů uvidíte počet již učiněných příhozů a konkurenční (medián) příhozu (po překročení počtu příhozů počet dostupných položek). Vítězové sbírají své zboží. Všichni ostatní uchazeči obdrží své nabídky zpět v plné výši.

  • Položky obdržené v aukci jsou nevratné.

[WoT] Podrobnosti o zimní aukci 2023 ve World of Tanks

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama