[WoT] Shop 2.0 - oživení vozidel Premium
Gaming WoT Článek [WoT] Shop 2.0 - oživení vozidel Premium

[WoT] Shop 2.0 - oživení vozidel Premium

Thundarr

Thundarr

19. 9. 2018 15:47

Do obchodu přibydou další funkce, tyto funkce nebudou rozhodně posledním rozšířením nabídky.

Reklama

Brzy dostane World of Tanks malou aktualizaci, která představí změny v Obchodě 2.0 a vyřeší několik problémů. Dne 20. srpna se změnil obchod ve WoT. Zpočátku se změnil pouze jeho vzhled a bylo nám umožněno zvyknout si na něj tím, že do něj byly přidány pouze nezbytné prvky, jako například nákup nejdůležitějších položek.

Před uvedením do provozu bylo plánováno rozšíření seznamu funkcí, ale realizace příliš mnoha nápadů najednou by mohla významně zkomplikovat mechaniku a nepříznivě ovlivnit stabilitu celého obchodu. 

Proto bylo rozhodnuto zvolit jednoduchost a spolehlivost implementací pouze základních funkcí a pozdějším rozšířením v dalších verzích.

Nyní, když jsou k dispozici základní funkce, zamýšlí WG přidat do Obchodu nové "prvky", včetně prvotřídního a vzácného systému pro obnovu vozidel. Chcete-li obnovit prodej prodaných vozidel, musíte se dostat do sekce "Vozidla v garáži" v obchodě a otevřít kartu "Obnovy", kde uvidíte seznam vozidel, které lze obnovit, dále informace, které potřebujete k transakci vědět. Pokud máte takové vozidlo, budete mít přístup k nabídce obnovy. Počet vozidel, které lze obnovit, bude zobrazen v karuselu tanků vedle "záložky" "Koupit vozidlo / Koupit místo". 

Na druhé straně mohou být ze skladu obnoveny vzácné vozy. Toto je první, a ne poslední změna, která rozšiřuje funkčnost služby "Store 2.0"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama