[WoT] Více informací o ELC Even 90
Gaming WoT Článek [WoT] Více informací o ELC Even 90

[WoT] Více informací o ELC Even 90

Thundarr

Thundarr

27. 1. 2018 01:59

ELC Even 90 je v prodeji, pojďme se na něj kapku více podívat, kdyby se objevil i v EU.

Reklama

Jak může být dobrý jeden z nejmenších tanků ve World of Tanks? Co může mít dobré? Camo bonus samozřejmě, kromě ELC Even 90 není v žádném případě speciálním vozidlem.

 

[WoT] Více informací o ELC Even 90

Společnost Wargaming se rozhodla vypustit toto vozidlo i poté, co contributoři a další testeři uvedli, že tento tank je neuvěřitelný šrot. Pokud jste sběratel, možná si ho budete chtít koupit, pokud nejste, tak jsou peníze za tento tank opravdu zbytečné.

Pojďme se kouknout na silné stránky tohoto stroje:

  • Velikost: Even 90 je velice malý, vypadá to jako byste po bojišti jezdili na kole. Střely nepřátel budou velice bolet, ale pokud budete v pohybu, nebude jednoduchá vás zasáhnout, krom toho, můžete využívat veškeré překážky jako maskování.
  • Mobilita: Even může jet rychlostí až 70 km/h, i když v této rychlosti není příliš manévrovatelný. Nicméně může být velmi efektivně použit jako aktivní scout.
  • Maximální dohled: Dvě slova, pasivní scouting. Dohled 380m není tak moc, aby se mohl pouštět do scoutovacích duelů.
  • Palebná síla: Even má zásobník s třemi střelami, problém je ale s hodnotami poškození, zaměření a přebíjení. Nesoustřeďte se na střelbu, pokud nejste top tier, i když jim budete je potřeba střílet obezřetně. Potenciál zásobníku je 660, což není moc, proto je dobré se střeleckými souboji počkat na pozdější fázi bitvy.
  • Maskování: Maskování tohoto vozidla je neuvěřitelné! Nepřátelé se budou divit, co je udržuje odhalené a střílí tři střely každou půl minutu. Ve skutečnosti vás nepřátelé odhalí až na opravdu malé vzdálenosti

Nezapomeňte, k lehkým tankům patří i kvalitní posádka. Pokud nebudete mít kvalitní posádku, budete mít problémy. Například bez žárovky bych s tímto tankem vůbec nevyjížděl.

[WoT] Více informací o ELC Even 90

[WoT] Více informací o ELC Even 90

[WoT] Více informací o ELC Even 90

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama