[WoT] Více informací o Lionu
Gaming WoT Článek [WoT] Více informací o Lionu

[WoT] Více informací o Lionu

Thundarr

Thundarr

16. 8. 2022 01:37

Lion, italský střední tank desátého tieru, brzy dorazí do Supertestu.

Reklama

Vozidlo bude vybaveno 105mm kanónem se 4-plášťovým zásobníkem. Doba nabíjení střel je 13/10/8/21 a doba nabíjení mezi výstřely je 5 s. Průbojnost je 258 mm pro hlavní AP střely a 323 mm pro speciální APCR munici. Přesnost děla je 0,4 a doba zaměření 2,7 s.

[WoT] Více informací o Lionu

Tloušťka pancéřových plátů přední věže dosahuje 180 mm a v oblasti trupu - 70 mm. Vozidlo má 1 800 HP. Maximální rychlost je 60 km/h s poměrem výkonu a hmotnosti 19,3 km/t.

Lion je italský střední tank Tier X. Při pohledu na vozidlo si můžete všimnout podobnosti vozidla s jeho zkoumatelným protějškem - Progetto 65. Bližší rozbor vlastností vozidla však ukazuje, že zatímco v případě Progetta 65 je efektivnější střílet pouze první střelou ze zásobníku, při hře s Lionem je nejlepší střílet do předposledního náboje, kvůli dobíjecím časům 13/10/8/21 s. Abyste získali maximální poškození za minutu, musíte vypálit první dva náboje , ale odpal třetí střely, dokud nebude zásobník znovu nabit. Měli byste se vyhnout použití poslední střely, protože to bude mít za následek nečinnost vozidla po dobu 21 sekund. Raději se pokuste zdržet vyprázdnění klipu a šetřete si náboje. Doba nabíjení mezi náboji v zásobníku je 5 sekund, což vám pomůže zůstat v pohodě.

Hlavní úlohou tohoto vozidla je podporovat spojence.

[WoT] Více informací o Lionu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama