[WoT] Výsledky kontroly klanů na porušení pravidel na akci Gods of War
Gaming WoT Článek [WoT] Výsledky kontroly klanů na porušení pravidel na akci Gods of War

[WoT] Výsledky kontroly klanů na porušení pravidel na akci Gods of War

Thundarr

Thundarr

1. 3. 2023 14:35

Opět bylo potřeba po klanovém eventu překontrolovat porušení pravidel.

Reklama

Již dříve Wargaming oznámil kontroly klanů na porušení pravidel. V důsledku toho identifikovali 12 klanů, které ignorovaly Licenční smlouvu a Pravidla hry a klany World of Tanks. Tyto klany budou rozpuštěny, vyloučeny z Gods of War Walk of Fame a budou jim odečteny všechny klanové body získané v této události. * Hráči, kteří byli členy těchto klanů, ale nebyli banování, si ponechají své osobní body slávy.

Seznam provinilých klanů:

[G1DN] Divácký klan skromného streamera Dmitryho; [QUIXE] QUIXEL ᵀᴹ; [LORG] Liga spravedlivých gentlemanů [BANK] Bank of PWNZ; [4PP] "Cheburechnaya" z Paphos Dogs™; [BARUK] Fanoušci polního velitele The_Barbar; [IZDA] IZDA; [PJP] Schopný překonat; [BS] Černá skvrna I Černá značka; [UMK1A] Ať matka slyší Ať přijde matka Ať mě matka všemi prostředky najde; [GURIS] Organizace GURISTA; [HOFFA] JIMMY HOFFA.

Kromě toho byla provedena kontrola na použití zakázaných úprav. Mezi účastníky akce bylo 1738 takových hráčů. Navíc bylo identifikováno 85 hráčů, kteří porušili Licenční smlouvu a převedli účet na jiné uživatele, což je přísně zakázáno.

V nejbližší době porušovatele z chodníku slávy vyřadí a přepočítají body, v důsledku čehož počet osobních bodů slávy na 20 000 pozicích získá konečnou podobu. Hráči vyloučení z chodníku slávy se nebudou moci zúčastnit aukce dluhopisů a budou také vyloučeni ze seznamů pro získání odměn za workshopy. Klany a hráči vyloučení z chodníku slávy se nebudou moci zúčastnit turnaje Clan Rumble.

[WoT] Výsledky kontroly klanů na porušení pravidel na akci Gods of War

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama